Konsulent til MK Norway

MK Norway styrker staben med den erfarne konsulenten Anders Gulbrandsen. Han har erfaring fra byråer som McCann, DDB og nå sist som leder for digital markedskommunikasjon i Making Waves.


anders-gulbrandsenKilde: Kreativt Forum

– Anders har en helt riktig bakgrunn for oss. Han har en unik blanding av erfaring fra byråer i vekst og større internasjonale selskaper. Han har også jobbet med store nasjonale og internasjonale kunder som SAS, Bring, Unibet og Shell. Samtidig har han digital kommunikasjon under huden etter å ha jobbet med dette siden midten av 90-tallet, sier Svein Roger Selle styreformann i MK Norway.
  


Bergens reklamesyn også i hovedstaden
– Bergensere er kjent for å være arbeidsomme handelsfolk, og bygge fornuftige virksomheter stein for stein. Jeg opplever MK Norway som et byrå som makter å være ekstremt ambisiøse, arbeidsomme og grundige på samme tid, noe som er en ganske unik kombinasjon i reklamebransjen, sier Anders Gulbrandsen.

– Dette reflekteres også i selskapets reklamesyn hvor MK Norway er kreativt sultne og opptatt av effekt samtidig. Dette har gitt stor uttelling både i form av priser og på Kampanjes byråprofil. MK Norway er et energisk utfordrerbyrå som nå også har fått seg et distriktskontor i Oslo, og jeg gleder meg også til å vise MK Norway mer frem i hovedstaden, avslutter han.
Del artikkelen