Kreativ leder til Rubicon

Pål Kruke Kristiansen har den siste tiden vært utviklingssjef i Monster og involvert i en rekke av produksjonsselskapets nye produksjoner de siste årene.


paal-kruke-kristiansenKilde: Kampanje

- Jeg og vi her på Rubicon er meget glade for å knytte Pål Kruke Kristiansen til oss som kreativ leder. Pål kommer til å ha øverste ansvar for salg, utvikling og tilrettelegging av egne og internasjonale formater noe han har stor erfarenhet med fra sin tid i Monster, sier Lasse Hallberg, administrerende direktør i Rubicon TV til Kampanje. Som kreativ leder vil Kruke Kristiansen også inngå i ledergruppen i Rubicon.

- Norske kanaler kjøper stadig mer lokalt utviklet innhold og Rubicon må ta konsekvensen av dette og styrke seg på dette området, sier Hallberg.

Kruke Kristiansen har de siste årene jobbet med flere store, norske tv-produksjoner som «Komiker i arbeid», «Stjernekamp», «Gøy på landet» og «Tørnquist show.»

- Jeg gleder meg til å starte hos Rubicon og til å bli enda bedre kjent med selskapet og alle folkene. De har en offensiv holdning og utvikler jo allerede mange sterke, lokale prosjekter. Nå ser jeg frem til å være med å bidra til et enda bedre trykk på dette. Norske kanaler vil ha norsk innhold, og Rubicon skal være enda sterkere med her. Dette blir gøy, sier Pål Kruke Kristiansen.

Hos Monster sier daglig leder Trond Kværnstrøm at Pål Kruke Kristiansen vil bli savnet.

- Vi kommer til å savne Pål sitt engasjement, energi og sist men ikke minst hans veldig gode humør. Rubicon er heldig som skal få lov til å jobbe med Pål, sier Kvernstrøm.

Del artikkelen