Lampehuset søker digital designer

Foto: Lampehuset
Foto: Lampehuset
Se nøkkelkompetanse

Lampehuset har 45 butikker over hele landet og er i dag den ledende faghandelkjeden innen belysning. Vi har over 50 års erfaring i bransjen, er i sterk vekst og har som mål å være kundens førstevalg på belysning.

Lampehuset er en ekte familiebedrift bygget på sunne forretningsverdier som vi har stor tro på. Vi har lange tradisjoner for belysning og synes selv vi er Norges lys- og lampespesialist. Vi mener ubeskjedent at vi er «Best På Lys!» – og vi jobber hver dag for å befeste posisjonen vår ved å bli enda bedre.

Lampehusets kjedekontor er lokalisert på Skedsmokorset, 15 minutters kjøretur ut fra Oslo. Kjedeorganisasjonen består av 18 engasjerte og dyktige medarbeidere. Totalt med alle butikker har vi 350 fantastiske medarbeidere.

Nettbutikken vokser i rekordfart og i tiden fremover er vår ambisjon at den skal vokse enda raskere. Vi ønsker å være i tet både når det gjelder omsetning, men også digital utvikling. Sett i lys av dette ønsker vi å styrke vår digitale kompetanse internt.


Vi ser etter en digital designer som kan videreutvikle og vedlikeholde nettbutikken vår visuelt, og som kan ta ansvaret for vårt visuelle uttrykk og utviklingen av dette på alle digitale flater.

Vi ser etter deg som mestrer å tenke front-end og brukeropplevelse av nettbutikken fremfor alt, og som er nysgjerrig på analyse av brukeradferd og annen innsikt. Du trigges av å jobbe med digitale løsninger, har meninger om hva som er god design i et brukerperspektiv og du er nysgjerrig på utvikling av teknologi. Du jobber både kreativt og strategisk, og har lyst til å bidra slik at vi løfter lampehuset.no ytterligere.

Du vil få ansvaret for å videreutvikle Lampehusets digitale visuelle profil og du vil jobbe med produksjoner fra idéstadiet til ferdig og optimalt produkt eller konsept. Planlegging, utvikling og produksjon av alle digitale kampanjer i henhold til produksjonsplan vil også bli en del av din hverdag.

Som person er du er omgjengelig, samarbeider godt med andre og er vant til høyt arbeidstempo og korte frister. Vi ser etter en allsidig fagperson med bredt interessefelt og det er viktig at du er glad i å jobbe fokusert med produksjon.
Vi er i en spennende utvikling og du vil i denne rollen få stor påvirkningskraft til å bestemme hvordan Lampehuset skal se ut i alle digitale kanaler.

Sentrale arbeids- og ansvarsområder:
• Ansvarlig for visuelt uttrykk, innhold og utvikling på alle digitale flater
• Design og utvikling av lampehuset.no 
• Planlegging, utvikling og produksjon av alle digitale kampanjer i henhold til produksjonsplan
Bidra i utvikling av digital strategi

Faglige kvalifikasjoner og relevant erfaring:
• Vi ønsker at du har god forståelse av kundeopplevelser på nett og kjenner til viktigheten av godt brukergrensesnitt.
• Erfaring eller kjennskap til HTML/CSS er en fordel.
• Vi tror du har minst 3 års arbeidserfaring som designer fra liknende roller, gjerne innen retail, fra markedsavdeling eller byrå.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra i Mediabemanning, eller søk via linken i annonsen snarest.

Del artikkelen

Kontaktpersoner