Lederbytte i Kreab

Jan Erik Fåne overtar som administrerende i Kreab Gavin Anderson Oslo etter Morten Woldsdal, som fortsetter som Senior Partner og styreleder i selskapet.


kreabKilde: Kampanje

Det opplyser selskapet om i en pressemelding i dag.

- Jan Erik er en av Norges mest erfarne rådgiver innen myndighets- og samfunnskontakt. Nå er det tid for at Jan Erik overtar stafettpinnen samtidig som vi beholder Morten og hans spesielle evner som rådgiver for styrer og toppledelser i norske og internasjonale konsern. Akkurat som i andre internasjonale konsulentselskaper, går jobben som Managing Partner ofte på rundgang blant våre partnere på kontorene, sier Peje Emilsson, arbeidende styreleder og hovedaksjonær i Kreab Gavin Anderson Worldwide.

- For meg blir dette en spennende og motiverende utfordring, som jeg er glad for å få av Kreab Gavin Andersons eiere, sier Jan Erik Fåne.

Morten Woldsdal er fortsatt styreleder i bransjeorganisasjonen KOMM.

- Etter nærmere 20 år som byråleder, har jeg nå et sterkt ønske om å kunne fokusere 100 prosent på det som jeg trives aller, aller best med - nemlig å bistå kunder med å håndtere krevende kommunikasjonsutfordringer, sier Woldsdal i en uttalelse.

Del artikkelen