Lindorff søker innholdsmarkedsfører

Foto: Lindorff
Foto: Lindorff
Se nøkkelkompetanse

Lindorffs visjon er å lede folk flest og bedrifts-Norge til en sunn økonomi. Vi hjelper folk med å finne gode løsninger på deres betalingsutfordringer, samtidig som vi hjelper bedrifter med å redusere risiko.

Lindorff er en del av et internasjonalt konsern med over 8000 medarbeidere i 24 markeder. Med 700 medarbeidere i Oslo, Røyken og Trondheim er vi størst på kreditthåndtering i Norge, og vi er på god vei til å bli ledende også globalt.

Lindorff leverer et bredt spekter av økonomiske tjenester innen inkasso, fakturering, betaling, kredittopplysning, låneadministrasjon og porteføljekjøp.


Vi søker en kreativ innholdsmarkedsfører

Vi er på jakt etter deg som brenner for kommunikasjonsfaget og som synes det er gøy å lage innhold som engasjerer, i skjæringspunktet mellom betalt og ubetalt kommunikasjon. Vi trenger en sterk ressurs som kan løfte B2B kompetansen i vår markedsavdeling.

Du kommer inn i en spennende tid i Lindorff. Lindorff har akkurat fusjonert og blitt verdens største innen Credit Management Services. Rebrandingen av selskapet skjer i løpet av de to neste årene og på denne reisen trenger vi deg.

Vi trenger deg som har en god penn, som kan skrive, publisere og tilrettelegge innhold på ulike digitale plattformer samt har et klokt og konseptuelt hode. I Lindorff vil du bidra til å bygge den digitale kundereisen, jobbe med opprettholdelse av en sterk merkevare og være operativ i utførelsen av ulike oppgaver. I det daglige vil du være en del av et digitalt markedsførings team som jobber med kommunikasjon og innhold på web, SEO/SEM og historiefortelling knyttet til merkevaren vår. Du vil også være med å utvikle salgskonsepter og prosjektlede ulike kundearrangementer.

Avdelingen du blir en del av samarbeider tett med kommunikasjon, salg og forretningsutvikling. Du vil i likhet med tekst også jobbe med den nye visuelle profilen og det er fint med erfaring fra InDesign og Photoshop.

Du jobber godt både alene og i team, men trives best i et sosialt og fagorientert arbeidsmiljø. Det er viktig at du liker å utforske nye muligheter og at du er proaktiv og selvstendig. Vi ser etter deg som er uredd, robust og trives i miljøer hvor fremdrift er viktig.

Vi tror du har en bakgrunn fra innholdsproduksjon og digital markedsføring. Du har noen års arbeidserfaring fra markedsavdeling, byrå eller redaksjonelt miljø. Du vet hva godt digitalt innhold er og hva det kan gjøre for å skape synlighet, og hvordan budskap kan tilpasses og fungere i forskjellige kanaler.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra i Mediabemanning.

Lindorff benytter bakgrunnssjekk som en del av sin rekrutteringsprosess.

 

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner