Macer/ferdiggjører til Nova Vista (vikariat)

Er du en effektiv, selvgående, serviceinnstilt og fremoverlent Macer, med solid mappe og erfaring med produksjon? Er du i tillegg klar for oppstart på kort varsel?! Da kan Nova Vista være stedet for deg!

Macer/ferdiggjører til Nova Vista (vikariat)
Macer/ferdiggjører til Nova Vista (vikariat)

Nova Vista lager opplevelsesbasert markedsføring for merkevarer som ikke nøyer seg med vanlig reklame. Vi utvikler kreative konsepter basert på kundenes taktiske behov og målsetninger, og sikrer gjennomføring og leveranse gjennom et landsdekkende nettverk av dyktige prosjektledere og promotører.

I Oslo er vi 22 fast ansatte bestående av administrasjon, rådgivere, prosjektledere og kreative medarbeidere.

Nova Vista AS er heleid selskap av Aller Media.


Nova Vista trenger nå en dyktig Macer/ferdiggjører/produksjonsmedarbeider til sitt team og det beste hadde vært om du er klar for oppstart på kort varsel. Trenger du litt lenger tid til å avslutte din nåværende jobb, klarer vi å vente på rette kandidat. 

I denne stillingen vil du få jobbe med produksjon av butikkmateriell, demofronter, roll-ups, boards, bekledning, enkle annonser, expo-materiell, utendørsreklame og annet markedsmateriell. Du kommer til å jobbe med kampanjer og lansering av nye produkter og det vil være mye malbasert, hvor det stilles krav til selvstendig arbeid og rask levering. At du har erfaring fra tilsvarende arbeid og har jobbet med ferdiggjøring tidligere er ønskelig. 

Du behersker Photoshop og Illustrator og er vant til å forholde deg til designmanualer, grafisk produksjon og interaksjon med trykkeri. Til orientering så har vi en grafisk designer og kreatør på huset - så her blir du del av et team.

Stillingen er i første omgang et engasjement på 12 mnd, men med gode muligheter for rette kandidat. Dette er en fulltidsstilling og det er ønskelig at du sitter sammen med oss nede på brygga. 

Søk via lenken og legg gjerne ved lenke til portifolio/tidligere arbeider, så kontakter vi deg i løpet av kort tid. 

Camilla og Ole i MB Flex bistår i denne prosessen. Ta kontakt dersom du har øvrige spørsmål. 

Litt mer om Nova Vista her 

Del artikkelen

Kontaktpersoner