Med design og teknologi skaper Bøk fremtidens bøker

Bøk elsker bøker, og revitaliserer boken ved å forene design og ny teknologi. Nå ser Oslo-byrået etter sin nye daglige leder.

Foto: Bøk
Foto: Bøk

-Vi vet at vi med godt design og tekniske innovative løsninger redefinerer innholdsproduksjon og bidrar til gode leseropplevelser. Vi vet også at kombinasjonen vi har av designere og utviklere gjør at vi kan levere skreddersydde, grafiske og digitale utgivelser av høy kvalitet. Vi er stolte av det vi leverer, men vi har satt oss nye mål og ser nå etter en daglig leder som vil være med på veien videre, sier medeier Philip Røer.


Utspring fra Laboremus
Bøk er en grafisk bedrift som har sitt opphav i selskapet Laboremus Oslo. Med over 20 års erfaring innen bokproduksjon og en solid faglig forankring har selskapet en sterk markedsposisjon, men den teknologiske utviklingen gjør at Bøk ser muligheter og står overfor et stort vekstpotensial.
-Vi har levert gode og stabile resultater i 20 år, men vi gir oss ikke med det. Vi har videre ambisjoner. Vi mener at vår bransje har et utviklingspotensial og hvor vi vil være ledende, sier Røer.

Priser for god design
Bøk samarbeider tett med alle de største forlagene i landet, og har også gode kunderelasjoner til mindre aktører og tidsskriftredaksjoner. De ti ansatte har gjennom årene gjort utmerkede leveranser som har resultert i flere priser for godt design. Dette fordi produksjonene er gjort med bakgrunn i lidenskap for faget og høye kvalitetskrav til sluttproduktet.
-Vi har flinke folk og sultne medarbeidere som er ivrige etter å ta fatt på de ambisjonene og den nye retningen vi har staket ut og som vi håper daglig leder vil gå i bresjen for. Vedkommende kommer inn i et selskap med en god og hyggelig kultur, og jeg vil være så beskjeden å si at vi er et bra konsern å være en del av, sier Røer.

Uformelt og høyt faglig nivå
Design og layout for bøker og andre publikasjoner er det som ligger medarbeidernes hjerte nærmest, supplert med tekniske tjenester som smart konvertering for e-publisering blant annet. Miljøet er uformelt.
-Vi søker en dyktig leder med relevant erfaring fra grafisk bransje, forlag eller byrå, som gir gode forutsetninger for å forstå markedet vi beveger oss i og de forretningsmulighetene selskapet har, avslutter Røer.

Les stillingsannonsen her.


Del artikkelen