Mediabemanning lanserer MB Talent

For kort tid siden lanserte Mediabemanning MB Talent. Siden da har over 150 nyutdannede tatt vår chatbot. 

 

Mediabemanning lanserer MB Talent
Mediabemanning lanserer MB Talent


Denne forsommeren har vi lansert MB Talent for nyutdannede og bedrifter som ansetter talenter innen markedsføring, analyse og statistikk, teknologi og kreative fag. Gjennom vårt nettverk hos læresteder som BI, NTNU, Oslo Met, Westerdals ACT og Noroff har vi kartlagt studieløpene og diskutert programmet og kompetansebehovene hos våre kunder med fakultetene. Vi har hatt tilgang på relevante studenter, og kommunisert med disse om å jobbe i kommunikasjonsbransjen og hvilke muligheter man finner i for eksempel byråene og markedsmiljøene.

Hvorfor?
Målet med denne satsningen er å finne og forberede de beste nyutdannede kandidatene for en jobb i bransjen. Samtidig strekker vi oss i retning av teknologiutdannelsene og studenter som har studert analyse, økonomi og databehandling som tradisjonelt orienterer seg mot andre miljøer.

- Mange av selskapene og rollene vi jobber med er godt kjent blant studenter, mens mange er ikke det. Vi opplever ofte at studenter sliter med å navigere seg i et jobbmarked som er i rask endring. I tillegg er det mange av våre oppdragsgivere som mangler innsikt om hva nyutdannede besitter av kunnskap, forteller Anna Blom Rian som er rådgiver i MB og fagansvarlig i MB Talent.

For å engasjere og treffe bredt har MB Talent selv tatt i bruk ny teknologi gjennom karriere-chatboten Karro. Alle talenter evnetestes sammen med Matrigma.

- Vi benytter også mer tradisjonelle metoder som blant annet strukturerte intervjuer og bakgrunnssjekk, forteller Anna.

Stor interesse
Interessen for MB Talent har vært stor, og mange studenter har prioritert karriere og tatt tiden til å delta i programmet på tross av at de er i en hektisk innspurt i sitt studieløp. 

- Nå ser vi frem mot å bygge en kanal mellom ambisiøse bedrifter og talenter, og det blir svært spennende å se mottakelsen i markedet til høsten, sier Anna.

Er du nyutdannet og nysgjerrig på MB Talent? Test Chatboten vår her.

Ønsker du å vite mer om hva MB Talent kan tilby din bedrift? Ta kontakt med Anna eller Ole.

 

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner