Mediabemanning satser på personalutleie

Mediabemanning satser nå ytterligere på personalutleie til medie- og kommunikasjonsbransjen. Til å rendyrke og lede det nye forretningsområdet har selskapet hentet inn Linda Nordli (36)


Innleie av vikarer og midlertidig arbeidskraft har stort sett vært knyttet til tradisjonelle yrkesområder – og ofte kun knyttet til kortvarige kapasitetsbehov eller sykdom. 

-Mediabemanning har over lengre tid sett at selskaper i stadig større grad har behov for både faglærte kommunikasjonsfolk og spisskompetanse i tidsbegrensede perioder. Vi ser også at kandidater kan være sultne på tidsbegrensede engasjementer, forutsatt at utfordringen gir faglige utfordringer og muligheter til å utvikle kompetanse og nettverk, sier Henrik Sandberg, daglig leder i Mediabemanning AS.

Sandberg og Mediabemanning ønsker å være en total leverandør av personal til medie- og kommunikasjonsbransjen.

-I tillegg til rekruttering og lederutvelgelse har vi levert løsninger for prosjektbemanning, personalutleie og vikariater til våre kunder siden 2009, og nå er dette forretningsområdet blitt så stort at vi trengte å få inn en erfaren og flink leder for personalutleie. Linda har akkurat den bakgrunnen vi ser etter i tillegg til å være energisk, nysgjerrig og rett og slett ei jente vi tror våre kunder vil sette pris på. Derfor er det en glede å kunngjøre at vi nå rendyrker personalutleie som et eget forretningsområde. Mediabemanning skal være en totalleverandør av dyktige folk innen media- og reklamebransjen – uavhengig om det gjelder fast ansettelse eller utleie av personell, sier Henrik Sandberg.

Nordli ser frem til å komme i gang for fullt.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene og ser frem til å samarbeide med mange spennende kunder og merkevarer. Min bakgrunn og kompetanse med å finne de best kvalifiserte kandidatene i kombinasjon med Mediabemannings sterke posisjon, vil bidra til våre kunders suksess. Vi skal sørge for en kvalitetssikret leveranse og alltid ha de beste kandidatene, sier Linda Nordli, som har erfaring fra bl.a. ISS Personalhuset, Kelly og som selvstendig næringsdrivende. 

Linda Nordli startet 5. august i rollen som leder for personalutleie. Hun får ansvaret for alle løpende leveranser og for å utvikle personalutleie som et sentralt forretningsområde for Mediabemanning.
Del artikkelen