MSL søker Strategic Director

Se nøkkelkompetanse

MSL er et PR-drevet kommunikasjonsbyrå med en dyp samfunnsforståelse. Vi er lidenskapelig opptatt av innsikt, skarp kreativitet og gjennomføring på tvers av alle kanaler.

Vi er del av Publicis Groupe, Europas største byrå-nettverk. Vi har et sterkt in-house produksjonsstudio, som produserer førsteklasses løsninger innen blant annet film, digitalt og print.

Vi kaller vår tilnærming «opinion marketing». Vi utvikler delbare budskap som gjør våre oppdragsgivere relevante i samfunnsdebatten.


Vår nye senior kommunikasjonsrådgiver vil få et stort ansvar for å posisjonere MSL mot nye kunder og generelt i markedet. Du vil lede det strategiske arbeidet med større kunder og prosjekter, være involvert i å sikre nye kunder og involvere deg i den strategiske forankringen av byråets leveranser.

Vi i MSL består av 9 rådgivere og har store ambisjoner for fremtiden. Vi leverer både kreativt og solid, og vi er opptatt av at rette kandidat til denne stillingen motiveres av tanken på å komme inn i et lite "underdog"-miljø for å skape vekst.

Vi ser etter en erfaren, tydelig og operasjonell rådgiver med strategiske, kreative og kommersielle egenskaper. Du må ha god digital kompetanse, og har oversikt og kunnskap om Content Marketing, sosiale medier og digitale kanaler generelt. Du har god forretningsforståelse og trives med å jobbe "hands-on" med kunder. Du må ha erfaring med mediehåndtering og kunne være en trygg og stø rådgiver for våre kunder når det blåser litt. Du er vant til å identifisere og vinne nye kunder og prosjekter, og god erfaring med utvikling av suksessfulle kommunikasjonsstrategier. Du må ha god forståelse og nysgjerrighet for samspillet mellom media, politikk og opinion og kunne benytte dette som en kilde til innsikt, strategi og som grunnlag for newbiz/morebiz.

Det vil være en stor fordel om du har erfaring fra et strategisk nivå i kommunikasjonsbransjen, gjerne fra byråsiden og at du har en høyere, merkantil utdannelse. Det viktigste er at du har solid erfaring innen rådgivning, kommunikasjon, ledelse og forretningsutvikling. Et nettverk av potensielle kunder vil være verdifullt for oss og vi er opptatt av at vi får på plass en rådgiver som gjerne deler sin innsikt og inspirasjon med kollegene i MSL.

Du må kunne jobbe godt på engelsk, og være feilfri i norsk.

For mer informasjon om stillingen ta kontrakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg i Mediabemanning.


Del artikkelen

Kontaktpersoner