Nejra Kudra til Mediabemanning

Nejra starter i Mediabemanning som prosjektleder.

Nejra Kudra til Mediabemanning
Nejra Kudra til Mediabemanning

Mediabemanning ansatter Nejra Kudra som prosjektleder/office manager. Nejra kommer senest fra TVNorges salgsavdeling og er allerede i gang i sin nye jobb hos Mediabemanning.

- Med større oppdragsmengde innen både rekruttering og organisasjonsutvikling for fire travle rådgivere har vi hatt behov for en dyktig og fremoverlent medarbeider som kan stå for prosjektledelse og være en god støttespiller i kulissene hos oss. Vi er derfor veldig glade for at Nejra har valgt å begynne hos oss, sier daglig leder Henrik Sandberg.

Det siste året har Mediabemanning dermed vokst fra tre til fem ansatte samtidig som selskapet har etablert personalutleie som eget foretningsområde og stått bak nysatsningen WeLance som formidler freelanceressurser.

- I tillegg til flere rekrutteringsoppdrag ser vi en økende andel prosjekter utenfor tradisjonell rekruttering. Det være seg rådgivning, organisasjonsutvikling og prosjekter med utgangspunkt i den årlige Bransjeundersøkelsen. Med stadig flere baller i luften her hos oss er det betryggende å ha fått Nejra med på laget. Dessuten skader det aldri med humørspredere på kontoret, sier Sandberg.

Foruten en fortid hos TVNorge, har Nejra Kudra tidligere jobbet for Diesel Nordic og har en bachelor i engelsk og Creative Industries fra Universitet i Agder og Queensland University of Technology i Brisbane.
Del artikkelen