NeoLab ansetter rådgiver

Kaospilot Kristin Bjørnstad blir byråets nye rådgiver.kristin-bjornstadKilde: Kreativt Forum

Bjørnstad har flere års erfaring som konsulent og rådgiver innenfor organisasjonsutvikling. Hun kommer fra konsulentstilling i Karabin, der hun jobbet for tunge aktører som blant annet Statoil, Aibel og Odfjell Drilling. Bjørnstad er sertifisert Lean Six Sigma Green belt og har jobbet med mye med Lean-metodikk og verdistrømsanalyse.

Tidligere har rådgiveren også jobbet som fasilitator og workshop-leder, og har gjennomført organisasjonsanalyser og forbedringsprosjekter, i tillegg til konsulentarbeid under eget foretak innenfor markedsføring og kommunikasjon.

Århus og Gambia
Bjørnstad er utdannet Kaospilot fra Kaospiloterne i Århus, har studert kulturvitenskap på Universitetet i Bergen og har jobbet for Fredskorpset i Gambia.

– Kristin har øye for detaljer, stor kundeforståelse og er god i kommunikasjon. Vi er stolte over å få Kristin på plass hos oss. Våre kunder kan glede seg, sier daglig leder, Borghild Feet.

NeoLab ble dannet for snaue fem år siden og teller i dag 15 ansatte. Byrået ble blant annet hedret med syv av fjorten priser under Bergens reklamebransjes Den Gyldne Hane-prisutdeling. I årets Gaselle-kåring i regi av Dagens Næringsliv kom NeoLab på en 18.plass av 194 bedrifter i Hordaland.
Del artikkelen