NHO søker webansvarlig

Vil du gjøre en viktig jobb i NHO som vår nye webansvarlig?

Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO arbeider for at organisasjonens 25.500 medlemmer får bedre rammevilkår. Gjennom politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene. Slik skal NHO sikre grunnlaget for et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn. Les mer om oss på nho.no.


Våre digitale kanaler er avgjørende for vår kommunikasjon med medlemmer, potensielle medlemmer, politikere, næringslivet og samfunnet for øvrig. Nå ser vi etter deg som kan drive nettsidene; nho.no og Arbinn.no. I fellesskap utgjør disse en del av hjertet til NHO. Vi ser etter deg som tar initiativ og foreslår innovative løsninger som kan gjøre sidene våre enda bedre. Du vil få ansvaret for at vi utvikler oss på nett, og at vi innfrir behovene til medlemmer og markedet.

NHO.no er NHOs ansikt utad og er en velkjent godt besøkt nettside. Arbinn.no er så vidt rundet ett år i drift og er NHO fellesskapets digitale arbeidsgiverservice. Målet er at Arbinn.no skal være den foretrukne kanalen for ledere med arbeidsgiverspørsmål.

Vi vet at vi har masse godt innhold, laget av våre advokater og fagspesialister i samarbeid med dyktige innholdsprodusenter. Men vi trenger deg som sammen med våre tekniske underleverandører kan ta det helhetlige ansvaret for den daglige driften og den tekniske videreutviklingen av plattformene. Vi ønsker å være enda bedre på nett!

Du er først og fremst en doer og vil blant annet være ansvarlig for å finne og teste feil, og være en god bestiller overfor utviklerne våre. Du er resultatorientert, analytisk og er opptatt av trafikkoptimalisering, kundereise og brukeropplevelse.

Du vil eie prioriteringen mellom ulike ønsker og initiativer på plattformene, og sørge for god helhetlig utvikling av plattformene. Dette innebærer helt konkret at du:

• Kan skaffe innsikt og forstå både tekniske og forretningsmessige behov fra organisasjonen
• Kan være kravstiller til eksterne utviklingsleverandører, samt følge opp prosjekter og avtaler med tekniske leverandører
• Har forståelse for gode brukeropplevelser/UX og tilrettelegger for dette
• Tilrettelegger for optimal teknisk SEO samt kan veilede innholdsansvarlige i god SEO-praksis
• Kan være det naturlige kontaktpunktet internt for plattformene

Vi ønsker at du har:

• Relevant høyere utdanning, gjerne innen IT-relaterte fag
• Erfaring fra lignende roller, med utvikling eller forvaltning av større nettbaserte løsninger
• Erfaring og kunnskap fra CMS (gjerne EPI server)
• Gjerne erfaring fra netthandel
• Erfaring fra å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning – god til å kommunisere både med teknologer og forretningsutviklere
• God teknologikompetanse
• God formuleringsevne på norsk, skriftlig og muntlig

Virker dette interessant? Søknader mottas via linken på denne siden. Vi behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med June eller Camilla i Mediabemanning.NHO from MB on Vimeo.

Del artikkelen

Kontaktpersoner