Ni finalister fra Norge

Finalistene i European Excellence Awards, en av Europas to største PR-konkurranser, er klare. Av over 1300 bidrag er Norge videre med ni finalister. Trigger er beste norske byrå med hele fire jobber i finalen.


Ni finalister fra Norge
Ni finalister fra Norge

Kilde: Kreativt Forum

Trigger er nominert i fire kategorier, med jobber for IKEA, Norwegian og Stabburet, og har som første norske byrå en finalist i den aller gjeveste kategorien, Årets kampanje i Europa

– Jeg har aldri før opplevd at målgruppen tar til tårene når en kampanje går mot slutten, men i Tekstileriet var det flere som hadde tårevåte avskjeder med et sted de hadde blitt svært glade i. Når kommunikasjon vekker slike følelser, er det åpenbart at vi har skapt et ekte og sterkt engasjement, og det vet vi gir resultater, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger.

Andre nominerte fra Norge
Andre norske bidrag i finalen er Gambit og DnB med «11.11.11» i kategoriene finans og sosiale medier, Dinamo og direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap med «Nyttårskanonen» i kategoriene Government agencies and parties og Beste nordiske kampanje, Dinamo og «Nansenpasset» i kategorien Non Governmental organisations og PR-operatørene og Melk.no med «Frokostturneen» i kategoriene Non Governmental Organisations og Beste nordiske kampanje.

Kjemper om årets kampanje i Europa
Med «Tekstileriet»-kampanjen er Trigger det første norske byrået som kjemper om gull i den aller gjeveste kategorien, Årets europeiske kampanje. Finaleplassen betyr også at kampanjen er kåret til en av fjorårets ti beste i Europa.

– Vi er veldig stolte og ydmyke over å bli nominert i konkurranse med kommunikasjonsarbeider fra hele Europa. At vi er nominert i to kategorier og attpåtil er i finalen om å bli årets europeiske kampanje er mye større enn vi hadde turt å drømme om, sier Camilla Lindemann, kommunikasjonssjef i IKEA Norge.
Del artikkelen