Nyansatte i Aftenposten

Hos Aftenposten er Martine Stolp og Oddrun Cecilie Svegaarden nyansatte i avdelingen Partner & Creative Sales.


martine-stolp-og-oddrun-cecilie-svegaardenKilde: Kampanje

Hos Aftenposten er Oddrun Cecilie Svegaarden (30) ansatt som byråansvarlig for Aftenposten og Storby, og Martine Stolp (32) er ansatt som prosjektleder for Creative Sales. Begge inngår i den ny oppstartede avdelingen Partner & Creative Sales som ledes av Ida Barth Anderssen.

Svegaarden kommer til å ha ansvar for all kommunikasjon, informasjon og kontakt samt aktiviteter mot både medie- og reklamebyråer. Hun har det siste året jobbet som sponsoransvarlig for fire festivaler, med fokus på salg, konsepter og tilrettelegging for kundearrangementer.

- Jeg gleder meg til å være en del av Aftenpostens nye team og satsninger, og ikke minst til å ta fatt på nye utfordringer! sier Svegaarden i en melding fra Aftenposten.

Stolp vil ha ansvar for utforming og gjennomføring av kreative konsepter på tvers av alle plattformer i Aftenposten. Hun er utdannet fra Westerdals som AD og har tidligere jobbet i div produksjonsselskaper for tv og film. De siste årene har hun jobbet i Dist Creative og Saatchi Saatchi som seniorprosjektleder med fokus på digitale medier.

Begge er allerede på plass i Aftenposten.

Del artikkelen