Flere nyansatte i NHO

Kjersti Løken Stavrum er ansatt som avdelingsdirektør for kommunikasjon og
egne kanaler i NHO. Der møter hun flere nye medarbeidere.


nho
Kjersti Løken Stavrum, Øyvind Vormeland Salte, Cathrin Helland Solhaug og Anders Bergsaker.

Kilde: NHO.no

Kjersti Løken Stavrum
(43) kommer fra stillingen som redaktør i Aftenposten med ansvar for A-magasinet, Aften og Osloby.no. Løken Stavrum er utdannet statsviter innen internasjonal politikk. Hun har hatt en rekke lederjobber i Aftenposten siden 1994 og var en periode sjefredaktør i ukebladet KK før hun kom tilbake til Aftenposten. Løken Stavrum er leder av Oslo redaktørforening.

Øyvind Vormeland Salte (33) har begynt som ny rådgiver i avdelingen Media og Politikk i NHO. Han kommer fra jobben som taleskriver for ledelsen i Nærings- og handelsdepartementet. Øyvind er utdannet samfunnsøkonom. Han har tidligere jobbet i SSB.

Cathrin Helland Solhaug (33) har begynt som leder digitale medier i NHO. Cathrin er sivilingeniør fra NTNU og kommer fra stillingen som leder digitale kanaler i Evry. Cathrin har tidligere jobbet i Geelmuyden. Kiese.

Anders Bergsaker (27) har begynt i et ett års-vikariat som politisk rådgiver i Media og Politikk. Anders har studert europastudier ved UiO og kom til NHO fra stillingen som generalsekretær i Unge Venstre. Han har arbeidserfaring fra Venstres stortingsgruppe som blant annet informasjonsrådgiver.
Del artikkelen