Nye hoder i Vizeum

Aegis Media-byrået rekrutterer fra flere konkurrerende byråer.

Nye hoder i Vizeum
Nye hoder i Vizeum

Kilde: Kampanje

Medie- og marketingbyrået Vizeum har vært ute i markedet for å rekruttere flere nye medarbeidere. Totalt har hele åtte personer funnet seg til rette ved en pult hos Vizeum.

- De nyansatte har både bred og spiss kompetanse, med bakgrunn fra både byrå og medier. Felles for dem alle er at de har den erfaringen som forventes av et moderne mediebyrå, noe som kommer våre oppdragsgivere til gode, sier administrerende direktør i Vizeum Tor Arne Fosser.

De nye personene som starter opp i byrået er Karoline Næss fra Webtraffic, Stein Knestang fra Finn.no, Tonje Hoel og Sverre Vinje fra MEC, Kristin Sperstad IUM og Line Njøs fra MTG og TV3.

I tillegg begynner Marte Muri Sørensen som tidligere har jobbet i Carat som kundeansvarlig og rådgiver i Vizeum, mens Simen Kjær har funnet veien tilbake til Aegis-huset etter noen år i IUM.

- Vi ønsker våre nye kolleger velkommen. Jeg er trygg på at de vil sette sin farge på byrået utover høsten og bidra til å skape resultater for våre kunder ved å være gode problemløsere i det moderne medielandskapet, sier Fosser.

Byrået teller nå totalt 35 ansatte.
Del artikkelen