Oculos søker teknisk prosjektleder

Oculos søker teknisk prosjektleder
Oculos søker teknisk prosjektleder
Se nøkkelkompetanse

Oculos er et ledende teknologi- og marketingselskap med spisskompetanse innen kundelojalitet, kundeklubb og CRM. Vi hjelper våre kunder i å lykkes med digital markedsføring innen en rekke kanaler. Vi tilbyr forretningsområder innen strategi, teknologi, marketing og analyse. Vi jobber i dag med flere kjente, nasjonale og internasjonale kunder innen retail, bil, transport, telecom, media, hotell, reiseliv, blant annet. Selve navet i vårt arbeid er våre dyktige ansatte og lojalitetsplattformen Voyado. Kombinasjonen av teknologi- og marketing-miljø gir oss et bredt og spennende fagmiljø. Selskapet ble etablert i Norge i 1998, har i dag 40 ansatte og kontorer i Oslo og Stockholm.


Oculos tilbyr et spennende arbeidsmiljø som spenner fra kreative til teknologiske fagområder. Vi opplever for tiden stor etterspørsel etter våre tjenester, og søker etter en prosjektleder for å styrke vårt prosjektlederteam.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som ønsker å være prosjektleder og hovedansvarlig for prosjektstyring i hele prosjektets livssyklus, fra forstudie og kravspesifisering til gjennomføring og overlevering til drift. Du får ansvaret for å koordinere sammen med våre kunders øvrige leverandører og bedømme hvilke av kundens eksisterende system som skal inngå i prosjektets omfang. Det forventes at du blant annet kan komme med anbefalinger til integrasjonsformat. Du får også ansvaret for å sørge for at integrasjoner støtter opp om god brukeropplevelse for konsumenter i butikk og nettbutikk, samt å utarbeide kravspesifikasjon og dokumentasjon.

Hva ser vi etter?
Vi ser for oss at du er en dyktig og initiativrik person med teknisk bakgrunn, samt god kommersiell- og markedsmessig forståelse. Din styrke ligger i å forstå kundens behov og krav, i tillegg til å prosjektlede våre leveranser basert på tekniske spesifikasjoner. Du er strukturert, kommuniserer godt med både tekniske og merkantile ressurser og du evner å skape fremdrift i prosjekter med flere ulike leverandører involvert. Vi tror du i dag jobber som konsulent eller har vært ansvarlig for prosjektledelsen av nye IT-systemer slik som for eksempel CRM-systemer, nettbutikker, ERP-løsninger og POS-systemer. Du har god forretningsforståelse og trives i en arbeidshverdag med høyt tempo og med endringer. Du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Vi ser etter deg som har:
• Relevant utdannelse fra universitet eller høyskole
• Dokumenterbar erfaring fra prosjektledelse av IT-prosjekter
• Erfaring fra å omforme kundens krav til en spesifikasjonssymfoni
• Interesse for god brukeropplevelse
• Erfaring fra og interesse for digital markedsføring og/eller CRM
• Retail-erfaring er et pluss
• Sertifisering innen prosjektledelse er et pluss

Hva får du av oss?
• En rolle i et spennende selskap i vekst, der du kan påvirke og forme stillingen
• Ansvar og store utviklingsmuligheter
• Et inspirerende og dynamisk miljø hvor du gleder deg til å møte dine kollegaer hver dag
• En hverdag fylt med tempo og utfordringer
• Gode betingelser ut i fra kvalifikasjoner og måloppnåelse
• Moderne kontorlokaler, sentralt beliggende og med flott kantine
• Tilgang til treningssenter på arbeidsplassen

Nylig vant vår kunde Nille pris under årets ANFO Effekt for suksessen Nilleklubben. Les mer.

Vil du bli en del av vårt spennende miljø og vinne flere priser med oss? Da hører vi gjerne fra deg!

Del artikkelen

Kontaktpersoner