På vegne av Kreftforeningen søker vi CRM-konsulent (vikariat)

Se nøkkelkompetanse

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge, med 118 000 medlemmer, 27 000 frivillige og 190 medarbeidere. Vårt formål er å arbeide for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Inntektene våre får vi fra testamenter, gaver, medlemskontingenter og tippemidler. Vi har hovedkontor i Oslo og distriktskontorer i åtte byer.


Vi søker en teknisk og analytisk kyndig CRM-konsulent for å jobbe med utsendelser, målinger, analyser og optimalisering av både vår kommunikasjon, samt verktøy på feltet. Du kan gjerne være i starten av din karriere.

Kreftforeningen er avhengig av tett dialog med giverne, vi har et sterkt fagmiljø for markedsføring og kommunikasjon. Vi trenger hjelp av deg for å sørge for at detaljene stemmer og at vi benytter oss av mulighetene og løsningene som er tilgjengelig i systemene. Kontakt med leverandør i forbindelse med utvikling og oppfølging av CRM-systemet.

Du vil bidra til giver- og medlemsinnsikt og økt lønnsomhet gjennom analyser og utvikling av segmenteringsmodeller.

Du vil jobbe med en engasjert og kompetent gjeng som er målbevisste og opptatt av samarbeid og god kommunikasjon på tvers av fagfeltene i marked- og kommunikasjon. Vi ser etter deg som vil jobbe med markedsføring og IT, og som har erfaring med dialogsystemer, CRM, databaser og bruk av teknologi. Du er nysgjerrig og strukturert, og trives med å jobbe med detaljer og tall. Nyutdannede med relevant fagbakgrunn vil også bli vurdert.

Vårt CRM system er Winorg, og om du ikke har jobbet med dette tidligere er det en forutsetning at du har kjennskap liknende systemer som f.eks. Portrait, Microsoft Dynamics/Dimensions e.l. Erfaring fra større ERP-systemer og databaser vil kunne kompensere for denne erfaringen dersom interessen og forståelse for CRM som kommunikasjons- og forretningsverktøy er på plass.

Stillingen er et engasjement på seks måneder. Oppstart snarest, og i løpet av september. Søknader behandles fortløpende.

Har du øvrige spørsmål knyttet til rollen, ta kontakt med Ole eller Camilla i MB Flex.
Del artikkelen

Kontaktpersoner