Proletar søker Digital Rådgiver

Er du en dreven digital rådgiver som går rundt med en liten entreprenør i magen? Ønsker du å være med på å definere og forme din egen rolle? Vil du komme inn i et digitalbyrå i sterk vekst som allerede jobber med noen av Norges desidert største digitale annonsører? 
Proletar søker Digital Rådgiver
Proletar søker Digital Rådgiver
Se nøkkelkompetanse

Proletar ble startet i mars 2017 med en visjon å være Norges beste byrå innenfor resultatbasert markedsføring. En realistisk visjon som reflekteres i vår kundeportefølje (bl.a. OBOS, Bank Norwegian og Varner) og samarbeidspartnere. Gjennom våre kunder og nettverk har vi tilgang på de nyeste produktene via tett samarbeid med Google og Facebook. Proletar består utelukkende av senior profiler med relevant utdannelse, som kan jobbe både strategisk og operasjonelt. Sammensetningen av kompetanse, bakgrunn og arbeidsform gjør Proletar til en helt ny type aktør i innen resultatbasert markedsføring. Proletar har hovedkontor i Oslo og i februar 2018 åpnet vi et kontor i Stockholm som også opplever sterk vekst.


Proletar opplever svært sterk og lønnsom vekst og trenger derfor flere kloke hoder som skal jobbe med digital rådgivning og performance marketing for noen av våre større kunder. Hos oss vil du få både strategisk og operasjonelt kundeansvar for en portefølje bestående av forskjellige typer kunder. Din jobb vil være å sikre en digital og analytisk tilnærming til våre prosjekter – både gjennom konkrete tiltak og generell rådgivning. Du er en fagnerd som alltid holder deg oppdatert på digitale verktøyer, men har samtidig evnen til å presentere fagspråk og dine funn fra analyser på en enkel og forståelig måte. 

Vi ser etter deg som har en god faglig forståelse og er en dyktig konsulent som evner å videreutvikle dine kunder. Du må ha gode samarbeidsegenskaper, men må likevel kunne jobbe selvstendig, være selvhjulpen og være sulten på å holde deg oppdatert innen faget. Siden vi er en relativt liten organisasjon i sterk vekst, ser vi etter deg som gjerne har lederambisjoner, i tillegg til å være en trivelig kollega som kan skape god stemning på kontoret. 

Vi ser etter deg som:
  • har minimum to års relevant erfaring fra digital markedsføring som betalt søk, søkemotor- og konverteringsoptimalisering.  Kandidater som har jobbet som konsulent eller web-analytiker anbefales også å søke.
  • har sterk forretningsforståelse med evne til å videreutvikle både kunder og Proletar
  • holder deg oppdatert på digitale trender og kan benytte verktøy som Google AdWords, Google Analytics og Tag Manager
  • er en dyktig relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner 
  • er analytisk og strukturert – analyse og tall styrer dine beslutninger
  • har relevant utdannelse innen markedsføring, business eller teknologi 

Vi kan tilby svært konkurransedyktige betingelser, faglig utvikling, mulighet til å forme din egen rolle og i spesielle tilfeller kan eierandeler være aktuelt. Vi verdsetter godt arbeidsmiljø og reiser ofte på teambuilding og kompetansehevende konferanser i utlandet. Vi holder til i flotte lokaler på Aker Brygge. Her kan du lese mer om Proletars satsing. 

Har du øvrige spørsmål kan du kontakte Eivind eller Anna i Mediabemanning, som bistår med å få på plass rett person til denne stillingen. Søknadsfrist for denne stillingen er snarest og søkere vil bli behandlet fortløpende, så du trenger ikke vente med å vise din interesse. Vi ber om at du søker via lenken på denne siden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Del artikkelen

Kontaktpersoner