PwC søker designer

Har du erfaring med digital design fra byrå eller et kommersielt orientert miljø? Da kan du være PwCs nye designer!

 

PwC søker designer
PwC søker designer
Se nøkkelkompetanse

Vi tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Hver dag går mer enn 230 000 mennesker i 147 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1800 ansatte ved 27 kontorer.

Våre klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner til små og mellomstore lokale virksomheter. Selskapet er i dag mest kjent for sine revisjonstjenester, men ønsker å reposisjonere merkevaren og skape større oppmerksomhet omkring resten av sitt tjenestespekter.


Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i PwC har gått fra 2. divisjon til å spille i Eliteserien i arbeidet med å styrke og differensiere vår merkevare. Akkurat nå ser vi etter deg som kan bidra til å heve våre design-produksjoner ytterligere slik at alt i fra web, digital brukeropplevelse og sosiale medie-aktiviteter, til invitasjoner, eventer, tilbud og arrangementer får et oppdatert og designmessig løft.

Du vil få muligheten til å være med å løfte og profesjonalisere vårt markeds- og kommunikasjonsmateriell. Produksjonene hos oss er varierte og mangfoldige, så det er en stor fordel om du er vant til å jobbe bredt med både digitale og analoge produksjoner.

Vi søker deg som kontinuerlig ser etter muligheter for å gjøre forbedringer, som har guts og drive, og som tør å ha meninger om hvordan vårt grafiske uttrykk bør være og brukes. Du brenner for eget fag, men har samtidig et ønske om å spille kolleger innen andre fagområder gode. Du tenker vi fremfor jeg, og du har forståelse for at vi lever av å selge vår kunnskap, kompetanse og rådgivning til våre kunder. Dette er vårt produkt.

Du bør ha et godt øye for å se tekst og design i sammenheng. Vi ser for oss at du har en designfaglig utdannelse og har erfaring med digital design fra byrå eller en kommersielt orientert markeds- og kommunikasjonsavdeling. Du kan Adobe CC til fingerspissene og har solid erfaring med design i Office- og Google-produktene. Det er avgjørende for oss at du kan html, css og javascript – og at dette ikke er noe som vi trenger å lære deg.

PwC er et ledende nasjonalt og globalt selskap innen revisjon, rådgivning, advokattjenester og regnskap. Vi har en sterk merkevare både nasjonalt og internasjonalt, og ble sist ratet som nummer 8 av verdens 10 sterkeste brand i Brand finance index sin 2017-oversikt. I Norge har vi den høyeste uhjulpne kjennskapen blant de 4 store innen revisjon og rådgivning.

I fjor lanserte vi vår nye merkevarestrategi; Vil litt mer! Sentralt for strategien er å styrke og tydeliggjøre PwCs unikhet i markedet; relasjonene, verdiene, kompetansen og holdningen vi går på jobb med hver dag. Det handler om at vi vil litt mer, på vegne av oss selv, våre kunder og samfunnet som helhet.

Konkrete oppgaver

  • Designe våre publikasjoner, annonser, presentasjoner med mer
  • Støtte web-teamet med design, malverk og kode
  • Profileringsarbeid

 Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har en høyere designfaglig utdannelse, gjerne på masternivå og har erfaring med digital design fra byrå eller en kommersielt orientert markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Hos PwC får du muligheten til å jobbe med en spennende kundeportefølje innenfor ulike bransjer, samt bygge nettverk både lokalt/regionalt og nasjonalt/internasjonalt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad via lenker i annonsen som fører deg inn i vårt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknader blir behandlet fortløpende.

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner