PwC søker kommunikasjonsrådgiver

PwC søker kommunikasjonsrådgiver som vil få overordnet ansvar for internkommunikasjon samt ansvar for å øke synligheten til PwC og skape større etterspørsel etter selskapets tjenester.

PwC søker kommunikasjonsrådgiver
PwC søker kommunikasjonsrådgiver
Se nøkkelkompetanse

Vi tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Hver dag går mer enn 223 000 mennesker i 157 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1 650 ansatte ved 30 kontorer.

Våre klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner til små og mellomstore lokale virksomheter. Selskapet er i dag mest kjent for sine revisjonstjenester, men ønsker å reposisjonere merkevaren og skape større oppmerksomhet omkring resten av sitt tjenestespekter.


Selskapet er i dag godt kjent for sine revisjonstjenester, men ønsker å skape større oppmerksomhet omkring resten av sitt tjenestespekter.

Vi tilbyr en spennende jobb i en av Norges ledende kompetansebedrifter. I PwC vil du bli en del av et utviklende og godt arbeidsmiljø, hvor vi har satt faglig og personlig utvikling i system.

Du vil få overordnet ansvar for internkommunikasjon og rollen vil bli en viktig bidragsyter internt i arbeidet med å gjøre hele organisasjonen mer eksponert utad, samt bevisstgjøre hva som kommuniseres i ulike kanaler. En viktig del av jobben blir å skape bedre historier rundt hva PwC gjør, både på egne websider og flater som eventer, arrangementer, tilbudsprosesser og presentasjoner. Rollen vil i tillegg ha ansvar for å overvåke nyhetsbildet, håndtere media proaktivt og følge opp aktuelle saker.

Du vil jobbe med intern kommunikasjonsrådgivning av ledelsen, andre talspersoner og medarbeidere, samt jobbe med event- og markedstilpasset kommunikasjon. Du må ha en god penn da du i tillegg til det overordnede arbeidet med kommunikasjon og posisjonering skal bistå webredaktør med innholdsproduksjon, og riktig ”tone of voice” av både intern- og ekstern kommunikasjon.

Du trives i skjæringspunktet strategi og posisjonering i kombinasjon med operativ produksjon og kvalitetssikring av godt innhold og treffsikre saker. Du er en tydelig rådgiver når det trengs og en effektiv produsent når det er behov for det.

Du er en god lagspiller som jobber tett med engasjerte kollegaer i alle fagavdelinger, du er selvgående og initiativrik. Du er tydelig, følger opp og ”maser med et smil” når det trengs og kan håndtere krevende situasjoner. Du motiveres av å finne, formulere og formidle de gode og relevante historiene som bygger PwC sin ønskede posisjon, samt at du er analytisk og har teft for hvordan godt innhold kan lages basert på kundeinnsikt og forståelse for bransjen.

Vi ser etter deg med relevant erfaring fra liknende kommunikasjonsarbeid i byrå eller i en informasjons- eller kommunikasjonsavdeling. Du har høyere relevant utdannelse og behersker og er komfortabel med engelsk som arbeidsspråk. 

I PwC får du mulighet til å jobbe med en spennende kundeportefølje innenfor ulike bransjer, samt bygge nettverk både lokalt/regionalt og nasjonalt/internasjonalt. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår.

Har du behov for mer informasjon utover dette kan du ta kontakt med June Ragnif eller Camilla Bartnes i  Mediabemanning. Ønsker du å søke på denne stillingen kan du gjøre det via "søk på stillingen", senest 14. august. 
Del artikkelen

Kontaktpersoner