Qicraft søker Nordic Chief Marketing Officer

Er du opptatt av trening og god helse, det å bygge team og utvikle medarbeidere, samt vil jobbe for en ledende merkevare med premium produkter?

Se nøkkelkompetanse

Qicraft er Nordens ledende partner for treningsutstyr og tilhørende tjenester for helse- og trening. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Navnet Qicraft reflekterer de markedene vi opererer i og våre ambisjoner: Qi er energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

Qicraft er eksklusiv forhandler av det italienske Technogym. Selskapet ble grunnlagt i 2001 og Qicraft Group består i dag av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estland og Qicraft Finance.


Akkurat nå søker Qicraft, som er den eksklusive distributøren av Technogym, en Nordic Chief Marketing Officer. Som CMO vil man være ansvarlig for å styrke vår digitale og fysiske tilstedeværelse, bygge og utvikle markedsteamet på tvers av de nordiske landene og ta ansvaret for den videre merkevarebyggingen av Qicraft.

Vi ser etter deg som har erfaring med digitale markedskonsepter og det å utvikle digitale plattformer og tjenester i et selskap. Du har tidligere jobbet med markedsføringsstrategier og vet hvordan digital strategi og tilstedeværelse bør støtte opp om selskapets forretningsmål. Du kan vise til gode resultater innen markedsføring/performance marketing, og du er vant til å styre digitale ressurser både internt og eksternt i byråer.

I vår organisasjon vil du være med på å bygge en nordisk marketing-organisasjon og du vil ha en marketing specialist i hvert land som vil ha ansvaret for de daglige aktivitetene og som rapporterer til deg. Du har faglig tyngde og er trygg på faget, og er ikke redd for å utfordre hverken kolleger eller samarbeidspartnere eksternt på fag. Det er også viktig at du er god på relasjonsbygging og at du kan videreutvikle og ivareta samarbeidet vi har med Technogym Italy. 

Vi ser etter deg som kan ta ansvar for markedsteamet og ressursene, businessplaner, aktiviteter og budsjetter, og sørge for at vi har en markedsføringsplattform som gjør at selskapet oppnår sine ambisjoner på kort og lang sikt.  Du får ansvaret for å gjennomføre lanseringer av produktene våre og at dette skjer i ulike og relevante kanaler og formater. Planlegging, gjennomføring og evaluering av eventer og aktiviteter sammen med marketing spesialistene er viktig med mål om at vi hele tiden skal utvikle oss.

Personlige egenskaper

I rollen som CMO er det viktig at man er løsningsorientert og lojal. Du er en naturlig nettverks- og relasjonsbygger, opptatt av medarbeiderutvikling og det å bygge gode team internt, og du ser for deg hvordan du kan bygge opp et kontaktnett som er relevant for vår bransje – om du ikke allerede har det. Du er resultatorientert og målrettet, energisk og selvmotivert, og du klarer å navigere klokt mellom å jobbe strategisk og operativt. Du bør være fysisk aktiv og ha et forhold til våre produkter. Dette er noe vi alle etterlever og vi har for eksempel ikke har et eneste fellesmøte uten trening.

Ansvarsområder:

Du vil hovedsakelig ha ansvaret for tre hovedområder: våre digitale flater og ta eierskap til den digitale strategien, merkevarebygging og eventer. Du vil i tillegg jobbe med å:

  • Bygge et sterkt markedsføringsteam i Qicraft
  • Koordinere og være hovedkontakt for samarbeid med digitale byråer
  • Sørge for et sterkt samarbeid med Technogym Italy
  • Ha god dialog med Key Account´ene i markedet
  • Bygge opp et sterkt partnerskap med sterke merkevarer og ambassadører
  • Være oppdatert på det som skjer i vårt marked

Kompetansekrav

  • Høyere utdanning inn business, markedsføring eller økonomi
  • Du kommuniserer godt på norsk/svensk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Andre språk, og særlig italiensk, er en fordel
  • Vi ser for oss at du har erfaring fra en ledende rolle i en kommersiell virksomhet, et multinasjonalt selskap, et byrå eller som salgs- og markedsansvarlig i et lokalt selskap som opererer i et konkurranseutsatt marked

Du vil ha arbeidsted på Skøyen i Oslo, og du vil være en del av den nordiske ledergruppen som rapporterer til Group CEO.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Mediabemanning sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknadsfristen er 14. desember, men vi anbefaler deg å søke snarest.

Del artikkelen

Kontaktpersoner