Retail Energy søker byråleder/strategisk rådgiver

Foto: Retail Energy
Foto: Retail Energy

Retail Energy AS startet med en drøm om å skape et retail marketingbyrå basert på erfaring og innsikt. Våre kunder skal møte ansatte som selv har drevet operasjonell butikk-, kjede- og merkevarebygging, folk som selv har erfart hva som fungerer og ikke.
Byrået er i en veldig god utvikling, med spennende kunder og solid økonomi.

All markedsføring har som overordnet mål å SELGE MER. Retail marketing skal levere på flere mål parallelt: skape umiddelbare salg, mersalg, oppsalg, gode handleopplevelser, lojale kunder, bygge profil og merkevare. For å levere på dette må vi kjenne butikken som salgs- og kommunikasjonskanal, fysisk som digital.

Våre retail-selskaper er etablert for å kunne levere på hele verdikjeden – fra analyse og innsikt i SeeYou, kommunikasjons- og konseptutvikling i Retail Energy, trykk og logistikk i Retail Production. Alle selskapene samlet omtaler vi som Retail Group. Vi skal gjøre det enklere å lykkes med retail marketing!

Byrået er samlokalisert- og samarbeider tett med RED.


Varehandelen står ovenfor store digitale endringer og enorme muligheter. Ny teknologi gjør det mulig å tilby en bedre og mer sømløs kundeopplevelse i alle kanaler, på alle flater, i alle butikker. Vi skal gjennom en omfattende digital transformasjon sammen med våre kunder de neste årene, og vi søker deg som vil lede byrået og vår videre ekspansjon i skjæringspunktet retail, forretning og teknologi. Vårt hovedmål er å ta en tydelig digital posisjon innen retailmarketing faget, samt å vokse til å bli et større miljø som fortsetter å levere 360 graders rådgivning for våre kunder.

Vår nåværende leder skal over i en sentral rolle som arbeidende styreformann og strategisk rådgiver for selskapene i Retail Group, og vi ser derfor etter en ny leder og strategisk sterk ressurs som kan overta den daglige ledelsen av Retail Energy.

Vi ser etter deg som forstår grunnleggende salgsmekanikker for butikk. Som har god forståelse for hvordan digital teknologi og endret kundeatferd/- kundereisen skaper nye muligheter innenfor varehandel. Du har god forståelse for hvordan omnikanal-tenkning vil påvirke dagens- og fremtidens varehandel, fysisk og digitalt og du trigges av å ta i bruk ny teknologi.

Vår nye byråleder vil få ansvaret for å finne og vinne nye kunder, utvikle eksisterende kunder til å bli markedsledere i sine bransjer og du vil få et overordnet ansvar for våre daglige kundeleveranser innen strategisk kommunikasjons rådgivning og produksjon.

Vi ser etter deg som evner å fokusere både på kort og lang sikt. Du som ivaretar gode leveranser på de kundene og prosjektene vi står midt oppe i akkurat nå, og som samtidig er utviklingsorientert og kan bidra til at både vi som byrå og våre kunder utvikler oss teknologisk og strategisk, og tar en ny og enda tydeligere posisjon i årene som kommer.
Du har gode strategiske evner, du er en kremmer med god forretningsforståelse, du har gode lederegenskaper og du trigges av å komme inn i et etablert miljø med et stort potensiale. Vi tror du har erfaring fra byrå, konsulentselskap, kjede/butikkdrift som markedssjef/-direktør. Mulig du driver egen virksomhet og ønsker deg inn i et større byråmiljø.

Stillingen vil gi rette vedkommende store utfordringer og muligheter i arbeidet med å bygge byrået videre. Ta kontakt med Henrik Sandberg i Mediabemanning, eller Sigurd H Sørensen, Daglig leder, på sigurd@retailenergy.no / 930 42 430 for mer informasjon om rollen og mulighetene. Ønsker du å søke på stillingen gjør du det via lenken på denne siden, så snart som mulig. Vi behandler søkere fortløpende. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner