Retriever søker Key Account Manager

Ønsker du å jobbe som KAM for Nordens ledende overvåknings- og analyseaktør innen kommunikasjonsbransjen?

Retriever søker Key Account Manager
Retriever søker Key Account Manager
Se nøkkelkompetanse

Data, analyse og innsikt, det er noen av ordene som beskriver hva vi gjør. Det som definerer oss er et ønske om å forstå, forenkle og handle på informasjon. Hver dag jobber vi med å forstå den komplekse verden vi omgis av. I snart 20 år har vi lyttet, overvåket, målt og analysert mediebildet. Vi har brutt ned komplekse data til tydelig informasjon som våre kunder kan agere på. Med det største private analysemiljøet i Norden brenner vi for å levere de beste innsiktene innen medieovervåkning, analyse og forretningsinformasjon. Slik hjelper vi våre kunder med å fatte de rette beslutningene basert på fakta og innsikt fremfor magefølelse.

Retriever eies av NTB og TT, og er medlem i de internasjonale bransjeorganisasjonene AMEC, FIBEP og PDLN.


Retriever er Nordens ledende analyseaktør innen kommunikasjonsbransjen. Vi søker nå en dyktig KAM som vil få ansvaret for å ivareta og drive mersalg til en portefølje av aktive kunder, i tillegg til å finne og vinne nye kunder. Du vil måles på fornyelse, oppsalg og nysalg.

Vi ser etter deg som har dokumenterte resultater fra salg og som er en relasjonsbygger med god forretningsforståelse. Din oppgave vil være å identifisere kundenes behov for å måle sitt kommunikasjonsarbeid. Dette tilbyr Retriever gjennom medieovervåkning av tradisjonelle og sosiale medier og medieanalyse. Din kundeportefølje vil bestå av alt fra noen av Norges største private selskaper, til selskaper innen offentlig forvaltning og organisasjonsliv.

Du må gjerne ha erfaring fra salg og rådgivning innen medier, kommunikasjon, IT eller lignende. Du er vant med å jobbe langsiktig med både eksisterende kunder og verdifulle prospects, og trives med høy aktivitet og hyppig kommunikasjon med dine kunder.

Vi ser etter deg som er en dyktig forretningsmann eller kvinne, og som liker å jobbe langsiktig og profesjonelt. Du trives i et sosialt arbeidsmiljø der vi stiller opp for hverandre, og du er hjelpsom og blid.

Du vil få god opplæring og en spennende stilling hvor du får innsikt i større selskaper og organisasjoner og deres forhold til medier og kommunikasjon. Du må være målbevisst og selvgående.

Som en del av Retriever-teamet vil du komme inn i et engasjert og nytenkende miljø med fokus på lagånd, åpen kommunikasjon, humor og balanse i arbeidshverdagen. Vi kan tilby et godt etablert produkt, en anerkjent merkevare og et meget godt og stabilt arbeidsmiljø med mange smarte folk og historikk for gode resultater.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen. Send oss din CV og søknad via linken i annonsen.

Del artikkelen

Kontaktpersoner