Retriever søker markedsansvarlig

Ønsker du å være ansvarlig for markedsaktivitetene til Nordens ledende analyseaktør innen kommunikasjonsbransjen?

Retriever søker markedsansvarlig
Retriever søker markedsansvarlig
Se nøkkelkompetanse

Data, analyse og innsikt, det er noen av ordene som beskriver hva vi gjør. Det som definerer oss er et ønske om å forstå, forenkle og handle på informasjon. Hver dag jobber vi med å forstå den komplekse verden vi omgis av. I snart 20 år har vi lyttet, overvåket, målt og analysert mediebildet. Vi har brutt ned komplekse data til tydelig informasjon som våre kunder kan agere på. Med det største private analysemiljøet i Norden brenner vi for å levere de beste innsiktene innen medieovervåkning, analyse og forretningsinformasjon. Slik hjelper vi våre kunder med å fatte de rette beslutningene basert på fakta og innsikt fremfor magefølelse.

Retriever eies av NTB og TT, og er medlem i de internasjonale bransjeorganisasjonene AMEC, FIBEP og PDLN.


Retriever søker en operativ markedsansvarlig som har erfaring med prosjektledelse og eventer, som er et proaktivt servicemenneske og som ønsker en bred rolle der man får mye frihet og varierte arbeidsoppgaver.

Vi ser etter en operativ, selvstendig og kreativ person med gode sosiale- og kommunikative evner. Du vil bli en igangsetter og gjennomfører av et bredt spekter markedsaktiviteter og vi er derfor opptatt av at du har allsidig erfaring fra markedsavdeling og/eller byrå. Planlegging og gjennomføring av kundeeventer og deltagelse på arrangementer, som Nordiske Mediedager og Arendalsuka, vil bli en viktig del av rollen, og det er derfor en fordel at du har erfaring fra prosjektledelse og arrangementer.  

God formuleringsevne, både skriftlig og muntlig, er viktig for rollen som markedsansvarlig, da du vil ha ansvaret for våre norske websider, både når det gjelder utvikling av innhold og produksjon av tekst. Du skal være hands-on i sosiale medier, komme med ideer og ta initiativ til aktiviteter som skaper trafikk og oppmerksomhet til våre digitale kanaler. Har du erfaring med å lage videoer til sosiale medier er dette en fordel, men ikke et krav.

I Retriever er vi opptatt av å ta vare på våre ansatte, og vi håper at du er en positiv og serviceinnstilt person som kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø for dine kollegaer og gjøre den praktiske arbeidshverdagen deres litt bedre. Vi håper derfor at du er en person som trives i en office manager rolle, der du vil jobbe parallelt med mange, varierte og praktiske interne oppgaver. I tillegg vil du bistå de ulike avdelingene med utvikling av presentasjoner og markedsmateriell.

Vi tror at du gjerne er i starten av karrieren, med noen års arbeidserfaring etter endt høyere utdanning og et stort ønske om å jobbe innenfor kommunikasjonsbransjen. Som en del av Retriever-teamet vil du komme inn i et engasjert og nytenkende miljø med fokus på lagånd, åpen kommunikasjon, humor og balanse i arbeidshverdagen.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen i Mediabemanning. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden innen 10. juni. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner