RiksTV søker Digital Prosjektleder/Webmaster (Vikariat)

Foto: RiksTV
Foto: RiksTV


Vi søker en dyktig digital prosjektleder/webmaster som vil ha ansvaret for utvikling og vedlikehold av rikstv.no i et 6 måneders engasjement med gode muligheter for utvidelse eller fast ansettelse. Vi ønsker deg velkommen til oss fra starten av september.

Vi ser etter deg som trives å jobbe med å skape fremdrift og resultater på digitale flater. Du er en nysgjerrig og nytenkende fagperson som kan være med på å styrke og optimalisere våre digitale kanaler.
Du har sannsynligvis erfaring fra å jobbe som webredaktør, webmaster, prosjektleder eller produsent, og du har interesse og kunnskap om både kommersielle og tekniske sider ved digitale kanaler. Du kan gjerne ha teknisk bakgrunn fra utdanning eller tidligere jobber, men du må også ha en stor interesse for kommunikasjon og markedsføring. Eller omvendt. Du har minst et par års «ny» arbeidserfaring fra flere av fagområdene som er nevnt i denne stillingsannonsen.

Du er faglig dyktig på blant annet analyse, universell utforming og A/B-testing. Du har god teknisk forståelse samtidig som vi tror at du er over gjennomsnittet opptatt av godt innhold. Du vil blant annet planlegge, produsere, publisere og optimalisere landingssider for både konvertering, SEO og økt brukeropplevelse.

Du må like å jobbe i samarbeid med andre da du vil jobbe aktivt med ulike team og fagfelt, som eksempelvis: innhold, utviklere, e-commerce, kundeservice og marked. Du vil sørge for at vi beholder en rød tråd og forvalter weben, samtidig som du tenker nytt og helhetlig. Du vil også bli en sentral brikke med å rydde opp på rikstv.no. Det vil si å slette unødvendige sider og bidra til en renere URL-struktur.
Vi tror at du er god på å gjøre det komplekse enkelt og komfortabel med å prioritere de viktigste oppgavene i en hektisk hverdag med mange baller i lufta.

Du vil jobbe i teamet CRM og content som tilhører kommersielt domene sammen med spesialister på salg, CRM og markedsføring. Rundt deg får du flinke, produktive fagfolk både internt og eksternt.
Som person er du en positiv og omgjengelig person, som trives med å holde oversikt og jobber analytisk og målrettet for å levere gode, veldokumenterte resultater.

Stillingen er et vikariat med oppstart fra september og varighet ut januar 2019, med mulighet for forlengelse eller fast ansettelse.

 

Arbeidsoppgaver:

• Ansvarlig for å vedlikeholde, oppdatere og videreutvikle rikstv.no
• Ansvarlig for testing og optimalisering i samarbeid med eksterne partnere
• Analyse
• Resultatrapportering

 

Ønskede kvalifikasjoner:

• Erfaring med administrasjon av nettsider og E-handel
• Generelt god IT- og systemforståelse
• Forståelse for SEO og AdWords
• Erfaring med og kunnskap om publiseringsløsninger og web-grensesnittet generelt
• Liker analyse med fokus på KPI-er
• God formidlingsevne

 

Hvordan vi jobber i RiksTV

I RiksTV jobber vi etter smidig arbeidsmetodikk og er organisert i autonome team. Innad i teamet er alle teammedlemmer likestilt. Hvert teammedlem representerer et eller flere kompetanse-/ fagområder, men trenger nødvendigvis ikke være utførende ressurs på oppgaven.

Teamene har todelt ledelse og fokus på tjenende lederskap. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt.

Smidig coach har personalansvar og skal fokusere på at teamet jobber i gode og effektive prosesser, bidra til læring og åpenhet på tvers og innad i teamet, samt sørge for at teamet drar i samme retning gjennom å kommunisere og visualisere teamets KPI-er.

Effekteier har ansvar for teamets visjon, operasjonelle og strategiske valg. Effekteier samarbeider med teamet og bruker tilgjengelig kunde- og markedsinnsikt for å formulere og teste ut hypoteser og for å treffe beslutninger for hvilke fokusområder som prioriteres.

 

Hva vi tilbyr

Hos oss får du en utfordrende og spennende hverdag i en bransje i enorm utvikling, med produkter som er synlige og engasjerende for brukerne. Vi holder til i moderne lokaler på Økern, med topp moderne møterom, takterrasse, treningsrom, bordtennisbord, shuffleboard – og en fantastisk kantine med vår egen kokk.

Vi er en kompetansebedrift med gode utviklingsmuligheter, og vi har et ungt og godt sosialt miljø. Utover konkurransedyktige betingelser får du fleksible arbeidstider og fleksibel ferieavvikling.

Har du spørsmål utover dette, ta kontakt med Ole Janzso i MB Flex. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner