SATSELIXIA søker Big Data Analyst

Elsker du å fordype deg i mengder av data? Bli med på laget til SATSELIXIA og du vil få tilgang til Nordens største samling av treningsdata. 25.000.000 årlige besøk på våre treningssentre, 16.000.000 besøk på nettsidene, 500.000 gruppetimer og over 700.000 PT-timer generert av over 500.000 medlemmer. Hvilket mønster ser du? Hvilke segmenter har vi? Hvordan kan vi bruke disse dataene for å etablere treningsvaner?

Foto: SATSELIXIA
Foto: SATSELIXIA
Se nøkkelkompetanse

Health & Fitness Nordic Group AS (HFN) eier og driver treningskjedene SATSELIXIA og Fresh Fitness i Norden (Norge, Sverige og Finland). Selskapet eies av ALTOR og TryghedsGruppen. HFN er den desidert største aktøren innen bransjen i Norden og blant de fem største i Europa. HFN omsetter for i overkant av tre milliarder norske kroner fordelt på 200 klubber med en medlemsmasse på rundt 550.000 og ca. 8.000 ansatte.


Vi søker en Big Data Analyst til en nyopprettet stilling i SATSELIXIA. CRM er et nytt fokusområde for oss og som Big Data Analyst vil du etablere analysedrevne beslutningsprosesser i selskapet og jobbe med videreutvikling av CRM og kundedialog. Stillingen rapporterer til selskapets Head of CRM.

Arbeidsoppgaver

• Du er den i SATSELIXIA som blir ansvarlig for å utforske atferds- og medlemsdata på tvers av alle våre markeder for å definere og klassifisere medlemssegmenter og deres vaner og preferanser
• Forstå hvilken atferd som driver lojalitet, og dermed identifisere muligheter for å hindre frafall av medlemmer
• Sikre at det vi har av data blir konvertert inn til nyttig innsikt som kan forbedre hvordan vi kommuniserer med våre medlemmer på tvers av alle digitale (og analoge) flater
• Videreutvikle et allerede godt etablert Data Warehouse med flere relevante interne og eksterne kilder
• Være en viktig bidragsyter og garantist for at de aktiviteter vi driver mot våre medlemmer er faktabasert

Ønskede kvalifikasjoner

• Høyere utdannelse og minimum 2-3 års erfaring fra tilsvarende stilling eller arbeidsområde
• Erfaring med å analysere kundeadferd
• Erfaring med å utføre og presentere analyser og beslutningsgrunnlag på en tydelig måte
• Sterk kompetanse i Excel og god forståelse for IT generelt
• Kjennskap til Google Analytics
• Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Personlighet

Den rette kandidaten har utpregede analytiske evner og forståelse for komplekse sammenhenger. Du har god kommersiell forståelse og operasjonell teft, samt stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du motiveres av å jobbe nede i detaljene, systematisere og skape oversikt uten å miste helhetsperspektivet.

Vi tilbyr

SATSELIXIA tilbyr deg en utfordrende jobb i Nordens største og mest kunnskapsrike treningssenterkjede, varierte arbeidsoppgaver og engasjerte, hyggelige kollegaer. CRM er et satsingsområde for oss og du får være med på å etablere og bidra i arbeidet som skal bedre kundedialogen, styrke relasjonen mellom SATSELIXIA og medlemmene, og skreddersy fremtidens treningstilbud.

Har du øvrige spørsmål til denne stillingen kan du kontakte June eller Eivind i Mediabemanning. Vi vil gjerne ha din søknad via linken på denne siden snarest. 

Søk på stillingen

Del artikkelen

Kontaktpersoner