Scandza søker Senior designer

Ønsker du å jobbe med å utvikle noen av Norges sterkeste merkevarer gjennom design i verdensklasse? Scandza søker etter en offensiv, sulten og utpreget fleksibel Senior designer.

Scandza søker Senior designer
Scandza søker Senior designer
Se nøkkelkompetanse

Scandza er en raskt voksende utfordrer innen nordiske konsumvarer med en omsetning på nær 4,5 milliarder kroner. Vi har en bred portefølje med sterke lokale merkevarer kombinert med kjente lisensierte globale merkevarer. Noen av de mest kjente merkevarene i Norge er Synnøve Finden, Sørlandschips, Finsbråten, Leiv Vidar og Berit Nordstrand. I tillegg distribuerer Scandza blant annet Vitamin Well, Nuxe, Piz Buin, Simple, Body Lab og Peppes Pizza dagligvareprodukter.


Du er en faglig sterk designer med erfaring fra og lidenskap for dagligvarer. Du motiveres av å følge opp fra A-Å, samt å sørge for at alt er på plass gjennom gode rutiner og sterk struktur. I rollen som Senior designer vil du være sentral i arbeidet med å videreutvikle og tilpasse eksisterende merker, i tillegg vil du være en viktig bidragsyter i prosessen rundt konseptualisering og design av helt nye produker og brands. Som en del av vårt team må du derfor være kreativ og opptatt av trender og innsikt. Du må i tillegg evne å jobbe både strategisk og operativt og ha forståelse for hele verdikjeden - fra produktidé, via konseptualisering, til ferdig produkt i hyllen. I tillegg til emballasjedesign, vil du også jobbe med design av kommunikasjons- og kampanjemateriell.

Vi ser etter en kandidat som er god til å kommunisere, og som har erfaring med å jobbe både operativt og strategisk med design. Det er viktig at du er kommersielt anlagt og at du har et skarpt blikk for god design og konsepter. Du komme helst fra et anerkjent designbyrå eller fra en inhouse designavdeling hos en kjent FMCG aktør.

Hos oss er det tempo. Derfor er det viktig at du er rask og effektiv, og kan levere alt fra skisser over natten til å gjennomføre store designprosjekter. Du bør ha en god teoretisk bakgrunn innen design, samt minst tre-fem års relevant erfaring med dokumentert gode resultater.

Er du i tillegg tilpasningsdyktig, tåler press, har stor arbeidskapasitet og er hyggelig å samarbeide med, så vil vi gjerne høre fra deg. Vi kan love deg en morsom reise!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad, CV og portfolio/nettside via lenken i annonsen som fører deg inn i vårt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknadsfristen er 9. november, men vi anbefaler deg å søke snarest.

job_10037

Del artikkelen

Kontaktpersoner