Schjærven Reklamebyrå søker tekstforfatter

Vi er på jakt etter en spennende og fleksibel tekstforfatter, gjerne med byråerfaring.

Foto: Schjærven
Foto: Schjærven
Se nøkkelkompetanse

Schjærven-gruppen er et av Norges største kommunikasjonshus med over 180 ansatte, bestående av selskapene Schjærven AS (konsern), Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Sthlm (Sverige), Clockwork (Studio og Film), Re:Media (Mediebyrå), Madington (digitalt produksjonsselskap) og Produksjonssjefen (print-broker).

Schjærven Reklamebyrå ble i mai 2018 slått sammen med Empefire og Schjærven Pilot og er spesialister på retail marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked.

Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Krogh Optikk og andre.

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes” er like relevant i dag som det var da Stein Schjærven startet selskapet i 1962.

Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus.


Vi tror du lever og ånder for å skape god og innsiktsfull kreativitet, og evner å foredle og utvikle kommunikasjonsideer og konsepter i nært samarbeid andre kreatører og ulike Art Directors. Vi ser etter deg som er vant til å lage løsninger som engasjerer og skaper gode resultater, og som har en målbevisst, ambisiøs og en profesjonell tilnærming til god kommunikasjon.

Du er en dyktig historiefortellere og selvgående når det gjelder å skape ideer og lage gode presentasjoner som engasjerer både våre kunder og målgruppene. Du er opptatt av å levere effektive ideer av god kvalitet, er engasjert og jobber godt i team.

Hos oss vil du få jobbe med noen av Norges og Nordens sterkeste merkevarer, du vil få brynt deg på komplekse problemstillinger og du vil få jobbe tett med mange flinke fagfolk og avdelinger.

Dersom dette høres interessant ut vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg i Mediabemanning for mer informasjon eller send oss din CV og søknad via linken i annonsen.

Søknadsfrist: snarest

Del artikkelen

Kontaktpersoner