SeeYou søker rådgiver

Foto: SeeYou
Foto: SeeYou
Se nøkkelkompetanse

SeeYou er et selskap som måler kundeopplevelse i retail i Norge gjennom metoden Mystery Shopping. Selskapet er ett av Norges ledende innen dette segmentet, er godt posisjonert i markedet og jobber med de aller største kjedene i Norge. Vi har ca. 5.000 Mystery Shoppere over hele Norge. Selskapet er en del av Retail Group med majoritetseier Retail Energy, er lokalisert sentralt i Oslo og jobber tett i samarbeid med RED gruppen.Vi ser etter en rådgiver som skal bidra til vår videre vekst. Din rolle blir å gå inn i eksisterende kundeforhold, finne og vinne nye kunder ved å aktivt selge våre tjenester, samt bidra til at vi utvikler vår strategiske kompetanse innen markedsanalyse, shopper marketing og drivere for salg i butikk.

Rollen vil få ansvaret for å drive strategiske analyse- og innsiktsprosjekter for våre kunder. Det vil si at du trenger å ha god forretningsforståelse for hva som er suksessfaktorene i retail, og du må trives med å drive frem innsiktsprosesser som bidrar til gode beslutningsgrunnlag for våre kunder inn mot strategiprosesser og kommunikasjonsutvikling.

Vi tror du kommer fra en sentral rolle i et analyse-/innsikts- eller retailmiljø, enten på byråsiden eller at du har jobbet med liknende problemstillinger i en markeds- eller kategoriavdeling. Du er sterk faglig, en god rådgiver, du har meget gode kommersielle egenskaper og du er sterk på gjennomføring. Du er strukturert ifht bruk av ulike digitale systemer og generelt i din arbeidsmetodikk, og du trives med å bidra til å bære et vekst- og inntektsansvar i byrået.

Vi er et godt miljø i en retailgruppering med flere byråer som har et stort potensiale for videre vekst. Vi samarbeider godt, sitter sentralt i Pilestredet og ønsker oss en ny kollega som passer godt inn hos oss både sosialt og faglig.

Mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg, eller send oss din CV og søknad via linken snarest.
Del artikkelen

Kontaktpersoner