Seks rådgivere til BM

Burson-Marsteller styrker staben med seks nye rådgivere med bakgrunn fra journalistikk, politikk, interesseorganisasjoner og kommunikasjonsbransjen.


burson-marstellerAnna-Lena Kaiser, Kristin Langeland, Bjarne Dæhli, Julie Remen, Julie R. Andersen

Kilde: Kampanje

- Vi styrker med dette vårt medieteam, vi øker vår kompetanse på politikk og organisasjonsliv, og vi sikrer oss bred internasjonal erfaring, som er viktig fordi vi er et internasjonalt fullservicebyrå, sier administrerende direktør Morten Pettersen.

Pettersen tok over som leder for Burson-Marsteller i mai, og noe av det første han gjorde var å starte arbeidet med å ansette nye flinke folk.

Det siste tilskuddet er Julie R. Andersen, som første september kom rett fra London School of Economics hvor hun tok en master i økonomisk historie. Andersen har tidligere jobbet som journalist og vil derfor arbeide i medieavdelingen.

- Jeg ønsket meg en jobb der jeg kunne bruke det jeg har lært både gjennom studier og som journalist i Teknisk Ukeblad og VG. Det får jeg her i Burson-Marsteller, samtidig som jeg lærer noe nytt hver dag av alle de erfarne rådgiverne som arbeider her, sier Julie R. Andersen.

Tidligere i høst begynte Christine Steinsholt i corporate-avdelingen. Steinsholt er opprinnelig fra USA, men har de siste årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Nor PR og Artell kommunikasjon i Tønsberg.

- Det er svært spennende at jeg nå får jobbe for et stort, globalt og faglig solid selskap. Jeg har allerede erfart at B-M er ordentlig og ryddig, samtidig som vi på ingen måte er trauste eller kjedelige, sier hun.

I tillegg ble tre tidligere frilansere fast ansatt fra 1. august. Bjarne Dæhli, som har flere verv i ulike interesseorganisasjoner bak seg, og Julie Remen, som har vært generalsekretær i Unge Høyre, vil begge jobbe i samfunnsavdelingen.

Anna-Lena Kaiser, som har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver fra Tyskland, Frankrike og Belgia, jobber i corporate-avdelingen. Dessuten er Kristin Langeland engasjert som frilanser i corporate-avdelingen. Hun har tidligere jobbet som jurist og som rådgiver i Civita.

- Bred kompetanse, men også bredde i alder og erfaring er en styrke for Burson-Marsteller, sier Morten Pettersen.

Del artikkelen