Skagerak gruppen søker Digital Marketing Specialist

Er du en digital markedsfører som ønsker å utgjøre en forskjell?

Skagerak gruppen søker Digital Marketing Specialist
Skagerak gruppen søker Digital Marketing Specialist
Se nøkkelkompetanse

Skagerak Gruppen AS er et holdingsselskap med en lang og vellykket erfaring fra helsekostbransjen. Vi er i sterk vekst og søker en digital markedsfører til en meget variert og spennende stilling. BioMed Pharma AS som er den del av Skagerak Gruppen, er et av selskapene som på en ny og innovativ måte har skapt en av Norges sterkeste merkevare innenfor helsekost. Deres ambisjon er å skape en bedre helse for enkeltpersoner ved å tilby helseprodukter med dokumentert virkning og med den beste kvalitet. Skagerak Gruppen har for tiden 16 dyktige ansatte som holder til i lyse og luftige lokaler ved Fyrstikktorget på Helsfyr.


Ønsker du å jobbe med et produkt som skaper bedre helse for enkeltpersoner og som betyr mye for veldig mange mennesker? Blir du gira av ny teknologi og digital markedsføring? Skagerak gruppen er i sterk vekst og søker en dyktig digital markedsfører som skal håndtere alle våre digitale kampanjer på tvers av kanaler, samt bidra i gjennomføringen og videreutviklingen av den digitale strategien.

Vi søker en dyktig digital markedsfører med gode kommunikasjonsevner og kommersiell teft. Du vil bli del av et lite, men faglig sterkt og engasjert markedsteam. Ditt hovedmål blir å utvikle helhetlig og salgsutløsende kommunikasjon, konsepter og kampanjer. Du vil få mye frihet til å skape kampanjer på alle digitale flater, i tillegg til ansvar for å følge opp og optimalisere disse initiativene.

Du er en digital markedsfører som har jobbet operativt og strategisk med performance marketing og digital annonsering. Som person er du idérik og analytisk, med masse engasjement og driv. Vi søker en fagentusiast som liker å lære og følge med på trender og utvikling innen fagområdet. I tillegg er du flink til å dele denne kunnskapen med dine kolleger.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle og gjennomføre digitale kampanjer
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp digitale annonsekjøp og annonsering i sosiale medier og betalt søk.
 • Evaluere og rapportere på kampanjer (lønnsomhet/CPO)
 • Bidra i videreutviklingen av den digitale strategien – holde seg oppdatert på fagfeltet for å finne nye muligheter for å øke salg/antall abonnenter
 • Booking av medieplasseringer/medieforhandling

 Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • 2-3 års erfaring med digital markedsføring enten fra annonsør eller byrå
 • Kommersiell teft og god evne til å forstå virksomheters kommersielle mål og drivere
 • Kan vise til hands-on, operativ erfaring med optimalisering av kampanjer
 • Kjennskap til verktøy som Google Analytics, Facebook Business Manager og/eller Google AdWords
 • Høyere utdannelse innen økonomi, markedsføring, kommunikasjon, teknologi eller tilsvarende
 • Noe kjennskap til Adform og Programmatisk er ønskelig, men ikke et krav

I Skagerak gruppen vil du jobbe med en ledende merkevare og få en sentral rolle i gruppens videre utvikling av digitale salgs- og kommunikasjonsløsninger. Hos oss vil du få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.  Vi er en dynamisk og engasjert gjeng som holder til i flotte, luftige lokaler på Fyrstikktorget, rett ved T-bane og buss. 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Mediabemanning sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknadsfristen er snarest og vi vil behandle søknader fortløpende.


Del artikkelen

Kontaktpersoner