Skal løfte Aperitif-salget

Tidligere TVNorge salgssjef skal øke salget på nettstedet Aperitif.no.

Skal løfte Aperitif-salget
Skal løfte Aperitif-salget

Kilde: Kampanje

Etter 17 år i TVNorge og et lite intermezzo på halvannet år med eget selskap, har Hans-Arild Boge-Fredriksen fått ansvar for å bygge opp nettstedet Apéritif.no. til en suksess også som annonsemedium.

Ifølge administrerende direktør i Apéritif, Marius Alexander Hillestad Halle, kommer Boge-Fredriksen til dekket bord, ettersom nettstedet allerede er Norges største nettsted om mat og drikke med 70.000 unike brukere i uka.

- Men vi er sultne på vekst og ikke minst på å hente ut det store potensialet som ligger her, forteller Halle og legger til:

- Med Boge-Fredriksen på laget, hans brede erfaring fra mediebransjen samt sterke resultater fra tiden i TVNorge, er vi sikre på å skape solid vekst.

Boge-Fredriksen sier vekstmulighetene står i kø for et nettsted som opplever en sterk økning i trafikk fra mobile plattformer.

- Jeg ser med stor glede frem til å kombinere min erfaring med mediesalg og interessen for god mat og drikke. I TVNorge var så heldig å få være med på å bygge selskapet opp fra gründerbedrift til milliardbutikk. Den suksessen skal vi gjenta med aperitif.no også, potensialet ligger der, sier Boge-Fredriksen.

Den tidligere TVNorge-salgssjefen sier han ser noen likheter med I TVNorge opplevde vi de siste årene at ketsjupeffekten slo til, og at gode seertall og godt salgsarbeid gjorde at etterspørselen ble større enn det konkurrentene kanskje synes vi fortjente.

Dette vil vi også få til med aperitif.no. Med netterfaring tilbake til 1995 er produktet bra, lesertallene gode og målgruppene attraktive. Men dette reflekteres dessverre ikke i reklameinntektene, så nå blir det en jobb med å synliggjøre dette for annonsører og mediebyråer.

Det er tidligere Aperitif-redaktør Jan Amundsen som eier selskapet Apéritif AS. Regnskapstallene for 2012 foreligger ikke, men selskapet har de siste par årene omsatt for rundt 9,5 millioner kroner.
Del artikkelen