Snart nyutdannet og på jobbjakt?

Er du nyutdannet innenfor markedsføring, kreativitet, teknologi eller kommunikasjon? Ønsker du muligheten til å bli vurdert til flere av landets ledende miljøer innen merkevarebygging, reklame og kommunikasjon, innovasjon, tjenestedesign, analyse, kampanjeutvikling og planlegging? Da bør du lese videre!
Snart nyutdannet og på jobbjakt?
Snart nyutdannet og på jobbjakt?

Vi i Mediabemanning finner flinke folk innen markedsføring, design, reklame og kommunikasjon. Kundene våre er ledende byråer, mediehus og markeds- og kommunikasjonsavdelinger. Siden 2001 har vi jobbet med rekruttering av fagspesialister, lederutvelgelse og organisasjonsutvikling. I sammen med vårt datterselskap MB Flex er vi ledende på å formidle faste stillinger, engasjementer og oppdrag til markedsførere og kommunikasjonsspesialister i Oslo-området


Siden 2001 har vi jobbet med noen av de mest sentrale aktørene i Norge, som lager og markedsfører tjenester og merkevarer du og jeg bruker hver dag. I disse miljøene jobber det mennesker med utdanningsbakgrunn fra bl.a. AHO, NTNU, Westerdals, Høyskolen Kristiania, BI, Oslo MET, UiO og Noroff for å nevne noen.

Mange av selskapene og rollene vi jobber med er godt kjent blant studenter, mens mange er ikke det. Vi opplever ofte at studenter sliter med å navigere seg i et jobbmarked som er i rask endring, i tillegg er det mange av våre oppdragsgivere som mangler innsikt om hva nyutdannede besitter av kunnskap. Her kan du lese mer om hva din utdannelse kan brukes til.

Derfor inviterer vi nyutdannede på Bachelor- eller Masternivå til å søke på MB Talent. MB Talent har som mål å hjelpe nyutdannede og etablerte selskaper til å komme i kontakt med hverandre og få flere studenter ut i relevante jobber.

Vi vil ikke tvinge deg som er nyutdannet til å skrive CV og søknad når du bare er nysgjerrig. Men vi vil gjerne bli kjent med deg. Derfor har vi utviklet KARRO. KARRO er vår nye rekrutteringsBOT som ønsker å bli kjent med deg som ønsker å jobbe i miljøer som driver med markedsføring, innovasjon, kreativitet og teknologi.

Møt KARRO ved å trykke her!

Ønsker du derimot å søke på "gamlemåten" og har en CV, et kort søknadsbrev og karakterutskrifter klar, kan du registrere deg i vår database her ved å trykke på "søk på stillingen". Vi er dessverre på sommerferie i hele juli, men vi vil ta kontakt i løpet av august.  

Del artikkelen

Kontaktpersoner