Solbergs pressesjef til First House

Haakon Dagestad har vært stabssjef og pressesjef for Erna Solberg de siste tre årene. Nå blir han PR-rådgiver i First House.

Forlater Erna Solberg: Haakon Dagestad har vært Erna Solbergs pressesjef de siste tre årene.
Forlater Erna Solberg: Haakon Dagestad har vært Erna Solbergs pressesjef de siste tre årene.

Kilde: Kampanje

Haakon Dagestad blir en sentral rådgiver i PR-byrået First Houses avdeling for politikk og samfunn. First House mener å ha sikret seg et av Norges fremste talenter innen kommunikasjon og politikk.

- Jeg har vært med på en spennende og innholdsrik reise i Høyre de siste årene. Nå har jeg et ønske om å jobbe med politikk og samfunn samt strategisk virksomhetskommunikasjon. Denne muligheten får jeg hos First House som er et av landets ledende rådgivingsselskap. Der gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver sammen med kollegaer som har bred erfaring fra både samfunnsliv og næringsliv, sier Dagestad i en pressemelding.

Dagestad har bakgrunn fra Høyre, både som ungdomspolitiker og rådgiver på Stortinget. I tillegg har han også erfaring fra kommunikasjonsbyrå.

- Dette er en sjelden god rekruttering. Jeg vet at det har vært hard konkurranse om få ham med på laget. At Haakon velger First House er en anerkjennelse av den kompetansen og rådgivningskraften som ligger i selskapet, sier administrerende direktør i First House Per Høiby i meldingen.

Dagestad har studert kommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og er i ferd med å avslutte sin Executive Master of Management ved samme sted. Dagestad starter i First House 22. oktober.
Del artikkelen