Sonans Gruppen søker Webredaktør

For å styrke det digitale, innovative og effektive markedsarbeidet i Sonans Gruppen er vi nå på jakt etter en proaktiv, strukturert og fremtidsrettet webredaktør.

Sonans Gruppen søker Webredaktør
Sonans Gruppen søker Webredaktør
Se nøkkelkompetanse

Jobber du hos oss, jobber du for en aktør som har skoler og virksomheter som skal være til for alle. I Sonans Gruppen er vi tro mot våre verdier: Målbevisst, Kompetent, Engasjert og Trygg. Vi har en visjon om å løfte enkeltindividet og har mer enn 25 års erfaring med å hjelpe mennesker med å nå sine mål om høyere utdanning og jobb.

Sonans Gruppen har 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning og videre arbeid i Norge. Sonans Gruppen består av Sonans Utdanning og Sonans Karriere med flere underliggende merkevarer i ulike markeder. Konsernet har i dag nær 500 ansatte og over 15 000 elever og deltakere på våre skoler og kurs i 12 av landets fylker.


Som Webredaktør i Sonans vil du få ansvaret for vår viktigste kommunikasjonskanal. Sonans sine nettsider brukes til å formidle all informasjon til potensielle elever, og er både utgangspunktet og målet for mesteparten av selskapets markedsaktiviteter. Vi søker derfor etter deg som trives i en rolle der du vil ha mye kontakt med mennesker og fungere som et knutepunkt mellom de ulike avdelingene. Samtidig er det viktig at du er en brukbar dose nerd med dybdeinteresse for nettet, brukervennlighet, analyse og godt innhold. 

I Sonans er det alltid mye nytt og spennende som skjer og vi ser derfor etter deg som er endringsvillig og har høy gjennomføringskapasitet. Du er en ung, kommersiell og proaktiv ressurs med erfaring fra å arbeide operativt og strategisk med innholdsutvikling på digitale flater hos en større merkevare, eller fra byrå. Dine kolleger vil nok si at du har høy teknisk kompetanse, og du er som regel tidlig ute med å teste og bruke ny teknologi på nettstedene som du er ansvarlig for i dag. 

Arbeidsoppgaver

 • Publisering, utvikling og vedlikehold av innhold på nettsidene til Sonans Utdanning, Norges Yrkesakademi og Sonans Karriere.
 • Posisjonere og optimalisere sidene våre for å drive mer trafikk og øke konvertering
 • Søkemotoroptimalisering og søkeordsanalyse 
 • Lede større og mindre prosjekter fra A til Å
 • Gjennomføre og analysere brukertester
 • Samarbeid på tvers av avdelinger, deriblant IT-avdelingen

Ønskede kvalifikasjoner

 • Minimum 3 års erfaring som webredaktør eller liknende rolle, med prosjektleder- og analyseansvar
 • Vi vektlegger erfaring fremfor utdannelse
 • Erfaring med CMS (som Drupal eller liknende)
 • Erfaring med verktøy som Google Analytics, SEMrush, Google Search Console (de to sistnevnte ingen nødvendighet, heller et pluss)
 • Erfaring som kontaktperson mot eksterne leverandører og byråer
 • Liker og mestrer prosjektledelse, prosjektdeltakelse og analytisk arbeid
 • Grunnleggende HTML 

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og dynamisk arbeidsmiljø som brenner for å få folk inn på høyere utdanning eller ut i jobb. Stillingen som Webredaktør vil være en viktig rolle i en profesjonell og topp motivert markedsavdeling som har høy stjerne i hele konsernet. Som Norges største private utdanningsinstitusjon, fokuserer vi på faglige og personlige utviklingsmuligheter. Du vil til daglig jobbe med mange hyggelige kollegaer, i et godt sosialt miljø som deler kontor med konsernledelsen og fellesadministrasjonen i Nydalen.

Stillingen rapporterer til Markedssjef, Anne-Christine Nordstrøm.

Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Mediabemanning, Ole A. Janzso eller Anna Blom Rian, som begge jobber med å få denne rollen på plass. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Del artikkelen

Kontaktpersoner