SpareBank 1 søker digital redaktør - vikariat

Nå er vi er på jakt etter en digital redaktør som brenner for å utvikle gode og brukervennlige nettsider basert på data og kundeinnsikt. Er dette deg? Søk da vel!

SpareBank 1 søker digital redaktør - vikariat
SpareBank 1 søker digital redaktør - vikariat
Se nøkkelkompetanse

SpareBank 1 er en allianse med 14 selvstendige banker som samarbeider for å hjelpe våre kunder med hverdagsøkonomien. Med Norges mest brukte mobilbank, Nordens første klokkebank og den banebrytende Smart Bilforsikring, er vi opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene basert på ny teknologi og digital innovasjon. Vi har en åpen og ærlig tone i fagmiljøer på tvers av bank, forsikring, marked og IT, og er alltid på jakt etter de beste hodene.


Vi søker etter en analytisk og ansvarsbevisst redaktør for våre digitale flater til et svangerskapsvikariat i 100 % stilling fra august 2018 frem til våren 2019.

Vi ser etter deg som behersker publisering, testing og måling av innhold, har kunnskap om funksjonalitet og tenker som en markedsfører. Hos SpareBank 1 får du en sentral rolle i et ressurssterkt og kunnskapsrikt miljø som utfordrer konkurrentene gjennom folkelighet, trygghet, nærhet og nyskapende produkter og tjenester.

Arbeidsoppgaver
• Ansvar for å videreutvikle og ivareta sparebank1.no. Det vil si analysedrevet testing og optimalisering, struktur, innhold, arbeidsprosesser og prosjektarbeid
• Jobbe med CRO og måloppnåelse på alle vår digitale flater
• En viktig del av stillingen er ansvar for effektiv samhandling mellom nasjonale og lokale nettsider som inkluderer å drive og utvikle gode interne strukturer, prosesser og resultatoppfølging (målinger)
• Det ligger også et ansvar i stillingen for å sette krav til den tekniske strukturen, slik at målet med nettsidene nås
• Være rådgiver på problemstillinger som omhandler nettsider og kommunikasjon for produkt- og markedsorganisasjonen
• Arbeidsverktøy er blant annet Adobe Experience Manager (AEM), Adobe Analytics og Adobe Target
• Du er genuint opptatt av at nettsidene skal effektivisere kundedialogen, gode kundeopplevelser, tydeliggjøre merkevaren og bidra til økt selvbetjening og konvertering

Kvalifikasjoner
Vi ønsker at du har høyere utdanning innen markedsføring og kommunikasjon, og at du har noen års erfaring fra arbeid med digitalt innhold, publiseringsverktøy og tilhørende analyse. Høy relevans fra utdanning innen teknologi/web/analyse kan kompensere for erfaring på samme måte som spesifikk erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Du har god forretningsteft, forståelse for hvordan nettsidene samvirker med øvrige kanaler, og fokus på å utvikle nettsidene for best mulig samlet effekt for både salg og kundeopplevelse.

Erfaring med Adobe Experience Manager/Target/analytics eller lignende systemer er spesielt relevant.

Personlige egenskaper
Du er operativ og har stor gjennomføringskraft.
Du liker å jobbe og kommunisere i et tverrfaglig miljø og engasjere gjennom inkluderende dialog og involvering. Du trives med både analyser, tekniske oppgaver, tekstarbeid og prosjektledelse og møter oppgaver og utfordringer med nysgjerrighet og godt humør. I SpareBank 1 er det mange som interesserer seg for og involverer seg i din jobb, og du må være motivert for å jobbe i en større organisasjon.

Vi tilbyr
Et utfordrende og spennende vikariat for deg som har relevant erfaring og som ønsker å styrke egen kompetanse innen analyse, markedsføring, publisering og digital kommunikasjon.
 Et spennende salgs- og markedsmiljø med dyktige og ambisiøse kollegaer. 
Moderne lokaler i Oslo sentrum med egen kaffebar, treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag.

Vi oppfordrer deg til å søke så raskt som mulig siden vi vurderer og intervjuer kandidater fortløpende og jobber for å finne rett person snarest for oppstart i begynnelsen av august.

Har du øvrige spørsmål knyttet til denne stillingen kan du ta kontakt med Ole eller Camilla i MB Flex. Send din søknad via søknadslenken på denne siden. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner