Spond søker Chief Commercial Officer

Vil du være med på Spond sin reise i og utenfor Norge? Akkurat nå søker vi etter en Chief Commercial Officer.

Foto: Spond
Foto: Spond
Se nøkkelkompetanse

Spond har bygget Norges ledende tjeneste for å organisere idrettslag med utgangspunkt i å gjøre livet enklere for brukerne. Vårt mål er å hjelpe lagledere, trenere, foreldre og klubbers organisering av sport og aktiviteter så enkel som mulig. Til nå har 400 000 begynt å bruke tjenesten som vokser i stor hastighet. Stadig flere tar i bruk Spond for å sørge for at mangfoldige timer med organisering byttes ut med timer med barna. Vår visjon er å tilby våre produkter globalt, og med oss på denne reisen har vi engasjerte brukere, et sterkt team av dedikerte og lidenskapelige ansatte og langsiktige finansielle investorer.


Spond brukes til alle typer invitasjoner eller innkallinger, enten det er kamper og treninger med idrettslaget, en korpsøving eller en dugnad. Spond har gjort hverdagen enklere for mange, og nå ønsker vi å dele dette med resten av verden. Vi søker etter en dyktig, svært ambisiøs og engasjert operativ Chief Commercial Officer.

Vi ser etter deg som kan ta overordnet ansvar for inntektsgenerering, og som kan lede og drive inntektsgenererende tiltak som Spond Cashback. Du vil få det samlede ansvaret for kommunikasjonen med partnere og brukere knyttet til kommersielle programmer, ansvar for å lage kampanjer og analysere effekten av de aktivitetene vi gjør. Vi trenger deg som er en doer og som kan komme opp og gjennomføres nye konsepter og ideer sammen med våre kommersielle partnere. Det blir ditt ansvar å identifisere, analysere og vurdere nye muligheter for inntektsgenerering og eventuelt finne sparringspartnere vi måtte trenge. Vi tror at internasjonal erfaring kan være en fordel i denne rollen.

 

Vi tror at dette er en god beskrivelse av deg:

• Du har erfaring fra markedsføring og/eller reklame og har en eksepsjonell kommersiell tankegang
• Du er operasjonell og har en strategisk ”start-up” holdning, og et sterkt ønske om å skape verdi for våre brukere og partnere
• Du har tidligere arbeidet direkte med krevende kunder og /eller partnere
• Vi tror du har operasjonell erfaring med innholdsproduksjon, slik at du både kan formulere tekst, og har meninger og kompetanse om form, design og uttrykk (kjennskap til Adobe-pakken er en fordel)
• Du har et analytisk hode, med evne til å håndtere flere oppgaver parallelt
• Du jobber selvstendig og driver prosjekter med god kontroll fra start til slutt og har høyt fokus på detaljer
• Du har sterk interesse for teknologi og trolig en lidenskap for sport
• Du har erfaring med lojalitetsprogrammer


Vi kan tilby:

• Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø i Forskningsparken i Oslo
• Enestående mulighet til å bli med på en teknologisk start-up med globale ambisjoner, som opplever eksponentiell vekst
• Konkurransedyktige betingelser

Det er over 11 000 idrettslag i Norge. Spond brukes av lagledere og trenere, foreldre og barn i de fleste av disse. Spond vil bli brukt i 2018 for å organisere 700.000 kamper, trening og turneringer. Vi er et team på 15 i Oslo og Chengdu (Kina). Vi beveger oss fort. Bli med oss!

Dersom du kunne tenke deg å vise interesse for stillingen, kan du søke via linken på denne siden. Søknadsfrist er 17. september, men det er en fordel om du søker snarest. Har du øvrige spørsmål kan du kontakte en av rådgiverne i Mediabemanning, se kontaktinfo. for telefon/epost.

Les sak om Spond fra DN.no 29. august 2018

Vi søker også interaksjonsdesigner!

Del artikkelen

Kontaktpersoner