Starcom søker Client Service Director

Starcom søker senior kundeansvarlig med digital erfaring. Dette er en sjelden mulighet til å tre inn i en spennende seniorstilling i et av Norges ledende mediebyrå.

Foto: Starcom
Foto: Starcom

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Varner. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut, og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Starcom er del av Publicis Media, som globalt har 272 kontorer og 18 000 ansatte, og som i Norge også omfatter mediebyrået Zenith og reklamebyrået New Work.


Om stillingen 

En senior kundeansvarlig (Client Service Director) i Starcom er en konsulentstilling, der erfaring og resultater på hvordan kommunikasjon og smarte medieløsninger øker våre kunders ROI er et suksesskriterie. Du skal lede og organisere salgs- og markedsføringskampanjer for en portefølje av våre største kunder, og blir en av de mest sentrale medarbeidere på teamet og teamleders høyre hånd i arbeidet med å drive både kunde, team og byrået fremover.

Starcom sine 4 kundeteam jobber inn mot våre dyktige matriseteam Data,Tech&Insight, Performance, Strategy og Publicis Media’s nye datadrevne reklamebyrå New Work. Matrisen sikrer kundeteamene tilgang til markedets beste fagkompetanse, og er sentrale i å levere integrerte og bransjeledende løsninger til våre kunder. Samarbeid på tvers har gitt oss flere utmerkelser de senere årene.

Om deg

Vi ser etter personer med anslagsvis 5-8 års erfaring fra mediebyrå, reklamebyrå, mediesiden eller kundesiden. Vi oppfordrer også yngre talent med kanskje noe kortere fartstid i bransjen til å søke!

Du arbeider med mediestrategi, og medvirker til gjennomføring av medieplaner på tvers av alle kanaler, der du leder et team med operative mediespesialister. Du har erfaring med effektive arbeidsprosesser for håndtering av reklamekampanjer, fra mediestrategi og planlegging til innkjøp og dokumentasjon. Du har brennende interesse og bred erfaring med kommunikasjonsfag og påvirkningsteorier, og med særlig tyngde fra den digitale kundereisen.
Du har evnen til å bygge tillit og motivasjon, og etablere tette relasjoner med både kunder, kollegaer og medier. Du er prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø.

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby et fremtidsrettet, kompetent og kreativt miljø med spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet, løpende og i strukturerte utviklingsprogram, og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum.

Har du øvrige spørsmål om stillingen kan du kontakte Eivind eller Anna i Mediabemanning. Vi behandler søknader fortløpende og vil derfor gjerne ha din søknad snarest, senest 5. mars. Søknad sendes via "søk på stillingen" på denne siden. 

Del artikkelen

Kontaktpersoner