Starcom søker Paid Social Specialist - engasjement

Foto: Starcom
Foto: Starcom
Se nøkkelkompetanse

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Varner.

Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut, og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Starcom er del av Publicis Media, som globalt har 272 kontorer og 18.000 ansatte, og som i Norge også omfatter mediebyrået Zenith og reklamebyrået New Work.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 90 ansatte.


Vi søker en erfaren og sterkt analytisk medarbeider som er vant til, og liker å analysere og forstå data fra kampanjer i sosiale medier. Du skal koble dine datafunn med nye muligheter for personalisering og automatisering, og hele tiden være på jakt etter å forbedre våre kunders ROI.

Vi ser etter deg som for lengst har oppdaget mulighetene i Facebook Business Manager, og hvordan man kan koble data, innhold og verktøy i sammen for å skape riktig effekt for en annonsør i sosiale medier.

I Starcom er kreativitet, analyse og rett bruk av teknologi viktig i alt vi gjør, og vi kan love deg et lærerikt og lærevillig arbeidsmiljø med smarte og engasjerte mennesker som jobber for å bli litt flinkere hver dag. Du vil jobbe tett med vår avdeling for Data, Teknologi & Innsikt for å identifisere og utvikle muligheter for automatisering og innovasjon.

Dine kvalifikasjoner:

Relevant høyere utdannelse innen markedsføring, IT/data eller økonomi med gode karakterer i analytiske fag. Minimum 1-2 års erfaring med sterke resultater innenfor performance-baserte betalte annonser og kommersielle løsninger i sosiale medier, gjerne i kombinasjon med søkemotormarkedsføring og/eller programmatiske annonsekjøp.

God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk er et krav.

Stillingen er i første omgang et engasjement, men det er gode muligheter for utvikling i jobben og fast ansettelse.

Ta kontakt med Ole A. Janzso i MB Flex om du har spørsmål om stillingen.

Del artikkelen

Kontaktpersoner