Starter sosiale medier-byrå

Ingvild Moen grunder sitt andre selskap innen sosiale medier.

Starter sosiale medier-byrå
Starter sosiale medier-byrå

Kilde: Kampanje

Ingvild Moen er klar til å gründe sin andre bedrift. Det nye digitalselskapet har fått navnet Resonate AS og dermed avslutter Moen arbeidsforholdet i OMG.

- Året i OMG var utrolig lærerikt og jeg var fornøyd, men jeg går helt klart rundt med en gründer i magen. Nå gleder jeg meg veldig til å sette igang igjen på nytt, denne gangen helt på egenhånd, sier Ingvild Moen til Kampanje.

Det er ikke første gang Moen starter opp noe for seg selv.

I 2009 startet Fredrik Østbye og Ingvild Moen digitalbyrået Medialight som et hobbyprosjekt. Tanken var her å hjelpe bedrifter med en sterkere tilstedeværelse i sosiale medier, blant annet ved å levere innhold på Facebook, Twitter og blogg, men ifølge Moen tok det ikke lang tid før hun måtte si opp jobben som lærer og digital veileder i Osloskolen, og partneren Fredrik Østbye måtte si opp sin jobb som webprodusent i Dinamo.

- Det har vært litt av en lærerik og spennende reise, og det var veldig hyggelig å bli så godt tatt i mot både i reklame-, medie- og pr-bransjen, sier Moen.

Duoen, som har vunnet både Gulltaggen med Dinamo og internasjonal PR-pris med Concept Communication, ble etter hvert til tre, og omtrent på samme tid som de gjorde sin første ansettelse, fikk de tilbud om oppkjøp av Medialight.

Det var det digitale mediebyrået OMG som ønsket å kjøpe Medialight og oppkjøpet var et faktum i februar 2012. I forbindelse med oppkjøpet ble Moen og Østbye, samt den tredje Medialight-ansatte Siril Stegane, ansatt i OMGs digitalavdeling.

Moen sier hun med sitt nye byrå fortsatt kommer til å jobbe sammen med OMG fra sidelinjen ettersom de fortsatt samarbeider om noen kunder ved siden av egne kunder.

- Jeg har truffet så mange hjelpsomme og drevne mennesker i bransjen, som hver på sin måte har gjort sitt til at ting har blitt som de har blitt. Det er jeg veldig takknemlig for.

Moen er opptatt av å skape en levedyktig bedrift, og er derfor forsiktig med ansettelser foreløpig.

- Jeg vil først se hvordan bransjen tar i mot tilbudet, før jeg eventuelt ansetter. Målet er å levere gode tjenester over tid, og etter hvert vokse. Så får vi se hvor veien videre bærer, jeg gleder meg i hvert fall, sier Moen.
Del artikkelen