Storebrand søker webredaktør

Til markedsavdelingen vår søker vi en initiativrik, erfaren og dyktig webredaktør som trigges av å skape resultater og gode brukeropplevelser på web. Du vet at suksess ofte ligger i detaljene, og at godt innhold krever innsikt, kunnskap og en egen evne til struktur.

Foto: Storebrand
Foto: Storebrand
Se nøkkelkompetanse

Storebrand er kåret til verdens mest bærekraftige finansselskap. Vi tar vare på pensjonspengene til 1,2 millioner nordmenn, og er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring. Det er viktig for oss å formidle andres og egen kunnskap på alle våre digitale flater, og storebrand.no er hovedkanalen for all kundekommunikasjon. Vi kombinerer redaksjonelt innhold med taktiske budskap for å være relevant i våre kunders liv når de ønsker å bli inspirert og er motivert til handling.


Som webredaktør skal du sikre at vi møter kundenes behov på storebrand.no. Sammen med et team av dyktige webredaktører, skal du planlegge, produsere, publisere og optimalisere innhold på vår viktigste kanal for effektiv kommunikasjon og salg.

Vi ser etter deg som elsker å forbedre kundereisen, og som har erfart at en klar webstrategi og strukturert innholdsplanlegging gir de beste resultatene. Du er faglig dyktig på blant annet innholdsanalyse, A/B-testing og universell utforming. Du behersker ulike publiseringssystemer med et smil, og er opptatt av å teste og analysere for å sikre økt konvertering og gode brukeropplevelser. Vi tror også at du er over snittet interessert i tekst og visuell utforming, og forstår verdien av dette med tanke på søkemotoroptimalisering og salg. Du er god på å gjøre det komplekse enkelt, og du er komfortabel med å prioritere de viktigste brukeroppgavene i en hektisk hverdag.

Du er nysgjerrig, engasjert, proaktiv og operativ. Du er opptatt av struktur og resultater, og liker å samarbeide med andre kollegaer på tvers av fagfelt for å skape det aller beste innholdet. Vi leter etter deg som har noen års erfaring fra liknende stilling i et større selskap, eller fra et innholdsmiljø i et byrå. Vi mener det ligger mange muligheter i rollen som webredaktør for storebrand.no, og søker deg som kan løfte oss og nettsiden vår.

Hos oss er du en del av en innholdsavdeling som i dag består av ti faglig dyktige og motiverte medarbeidere. Du kommer i tillegg til å jobbe sammen med mange kolleger på tvers av avdelinger, fag- og ansvarsområder, og du blir et naturlig knutepunkt for kolleger innen e-commerce, marked, IT og digital forretningsutvikling.

Konkrete arbeidsoppgaver:

 • Ta initiativ til, og utvikle, relevant innhold om våre produktområder til definerte målgrupper 
 • Publisere og kontinuerlig forbedre innhold (tekst, bilder, video og infografikk) på storebrand.no, basert på innsikt, måling og testing, for å øke konvertering og forbedre kundeopplevelsen
 • Kvalitetssikre at innhold i egne digitale kanaler er i henhold til strategi og profil, krav for universell utforming for nettsider, SEO-optimalisert og til enhver tid gjeldende "tone of voice"
 • Identifisere og spesifisere behov for å videreutvikle publiseringsløsninger og andre systemer, og sikre at IT-oppdrag gjennomføres i tråd med bestillingen

Kompetanse - faglig og formelle krav (faglig kompetanse, utdanning, sertifiseringer mm.) 

 • Svært god skriftlig fremstillingsevne med sikker penn og et godt øye for visuell kommunikasjon
 • Relevant høyere utdanning innen markedsføring og kommunikasjon
 • 3-5 års erfaring fra liknende arbeid med forvaltning og videreutvikling av nettsteder, måling, og webteknologi
 • 3-5 års erfaring med bruk av ulike publiseringssystemer
 • God kjennskap til Google Analytics, Hotjar, Google Optimize, Brightedge, Siteimprove eller andre relevante web- og analyseverktøy.
 • God forståelse for brukeropplevelse, design og web som kanal.
 • Har grunnleggende kunnskaper om søkemotoroptimalisering og universell utforming
 • Behersker sosiale medier
 • Det er en fordel hvis du har en viss forståelse for HTML og andre programmeringsspråk

Dersom du vil jobbe som webredaktør sammen med erfarne og nytenkende kommunikatører og markedsførere, er dette en spennende utfordring for deg. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, knallgode pensjons- og forsikringsordninger og et godt sosialt miljø.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte June eller Eivind i Mediabemanning. For inspirasjon, se storebrand.no og nettmagasinet Storebrand Smartere valg, hvor du får historier og tips som er bra for både miljøet og lommeboka.

Del artikkelen

Kontaktpersoner