To nye til Pocket & Comms

Erlend Ryvold har sagt farvel til Westerdals og Kristina Skogen Tangeraas har flyttet fra Verdens Sterkeste Mann. Nå er de begge en del av Pocket&Comms.


Kilde: Kreativt Forum

Kristina Skogen Tangeraas har lang erfaring fra både byrå- og produksjonssiden i inn- og utland. Med bakgrunn fra byråer som Goodby, Silverstein & Partners, 180 Amsterdam, Ogilvy & Mather og Saatchi & Saatchi Oslo, gikk hun over til produksjonssiden. De siste syv årene har hun jobbet som produsent i Verdens Sterkeste Mann og nå var tiden moden for å gå tilbake til byrå.

– Det har vært utrolig lærerikt å jobbe med produksjon, men Pocket&Comms er et spennende byrå og etter syv år på Skøyen er det spennende med litt miljøforandring. Jeg trives veldig godt her på «Hipsterløkka» hvor jeg får lov til å jobbe med så mange flinke folk, sier hun.

Erlend Ryvold gikk ut av Tekst- og skribentlinja på Westerdals nå i vår og er et nokså uskrevet blad i reklame- og kommunikasjonssammenheng. Han har imidlertid lang erfaring fra salg og sceneproduksjon, både på og bak scenen. Dette har gitt ham verdifull erfaring innen presentasjon og formidling som kommer godt med i reklame- og kommunikasjonsarbeidet. Han besitter også en sterk tekstfaglig kompetanse og har bidratt på flere Pocket&Comms-prosjekter de siste to årene.

– Vi er utrolig happy med å ha fått inn to så dyktige fagfolk i Pocket&Comms. Kunnskapen, erfaringen og personligheten de tar med seg komplementerer vår faglige tilnærming, samtidig som de pusher oss et godt steg videre. Vi er et byrå som vokser organisk, uten investorer, og sammen med våre kunder. At vi har doblet omsetningen for tredje året på rad er et tegn på at vi gjør noe riktig. Erlend og Kristina fører med seg kvalitet og kunnskap som vil bidra til ytterligere vekst i et riktig tempo for Pocket&Comms, sier eier Anders Gottlieb Nygaard.

Del artikkelen