Tre nyansatte i Google

Linus Bergstrøm, Martin Baltzersen og Vidar Falkenberg er nye ansikter i Google.


googleKilde: Kampanje

Google henter inn tre nye personer til kontorene i Norge hvorav en dem er salgssjefen i utendørsselskapet JCDecaux, Martin Balterzen.

- Google fremstår for meg som et veldig spennende sted å fortsette karrieren. De har et meget godt omdømme og er godt posisjonert i markedet med fantastiske produkter. Mest av alt gleder jeg meg til å jobbe med de mange dyktige menneskene Google har, både i Norge og verden for øvrig. Jeg ivrer etter å komme i gang og gleder meg til å bli en bidragsyter, sier Martin Balterzen til Kampanje.

I tillegg henter Google inn JP Morgan-analytiker Linus Bergström og Vidar Falkenberg fra Retriever som industrianalytikere eller Industry Analysts. Bergström forlater dermed finansverden i London til fordel for søk i Norge.

- Jeg vil jobbe hos Google av to grunner. Først og fremst så kjenner jeg Google som et selskap som driver den digitale utviklingen gjennom sine innovative produkter og løsninger og skaper merverdi for både bedrifter så vel som privatpersoner. Det er et utrolig selskap å få lov til å jobbe i, i tillegg til at alle jeg har møtt på min vei hit har vist seg å være meget interesante og dyktige mennesker som jeg ser frem til å jobbe sammen med og ikke minst lære masse av, sier Bergström.

Del artikkelen