Tre nye rådgivere på plass hos oss!

Elisabet Rye, Anna Blom Rian og June K. Ragnif er nye rådgivere hos Mediabemanning.

Nye rådgivere til Mediabemanning (fra venstre; June K. Ragnif, Anna Blom Rian og Elisabet Rye)
Nye rådgivere til Mediabemanning (fra venstre; June K. Ragnif, Anna Blom Rian og Elisabet Rye)

Økt oppdragsmengde og økende etterspørsel etter spesialister innen nye fagområder i vår bransje har ført til at Mediabemanning styrker seg. Tre nye rådgivere er på plass.
-Mediabemanning ser tilbake på et 2016 og et første halvår av 2017 som har vært fantastisk spennende og travelt. Vi har hatt høy aktivitet og en bredde i oppdrag som vi ikke har opplevd tidligere. Dette har bidratt til at vi nå har ansatt tre rådgivere som supplerer Mediabemanning med en kompetanse vi setter stor pris på, sier daglig leder Henrik Sandberg.

 

En bransje i markant endring

I kronikken "Kniver om kompetanse" som vi publiserte før sommeren understreker Sandberg trenden i vår bransje der stadig flere markedsavdelinger styrker seg og bygger opp tunge inhouse-miljøer. Samtidig har kommunikasjonsbransjen et stort behov for gode teknologer. Bransjen står overfor store rekrutteringsutfordringer.
-De rekrutteringsutfordringene våre oppdragsgivere opplever skal vi løse på en god måte. Derfor er det også viktig for oss å ha gode rådgivere, som har erfaring eller kompetanse innen de ulike fagområdene og som forstår kundens utfordringer, sier han.

 

Om rådgiverne

June K. Ragnif (38) har jobbet som journalist i nærmere 10 år før hun startet i byråverdenen med blant annet innholdsproduksjon og redaksjonell ledelse. Hun har hatt roller som kommunikasjonsrådgiver, kommunikasjonsansvarlig, og rådgiver for toppleder, og har erfaring innen lederstøtte, organisasjonsutvikling og strategiarbeid fra blant annet Securitas.

Anna Blom Rian (31) har tidligere jobbet som Brand Manager i Procter & Gamble. Hun har også erfaring fra Orkla, hvor hun var Brand Manager i Pierre Robert og employer branding-ansvarlig for Orkla ASA. Anna har lang erfaring med å jobbe i skjæringspunktet rekruttering, kommunikasjon og branding. Hun er utdannet fra Copenhagen Business School, startet sitt eget selskap allerede som student, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver.

Elisabet Rye (30) har syv års erfaring som prosjektleder. Hun har tidligere hatt roller i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for å planlegge og gjennomføre store kundeprosjekter, og hatt daglig kontakt og rapporteringsansvar for store merkevareleverandører. Elisabet liker å jobbe med mennesker, se kundens behov og utvise forståelse for oppgave og utfordringer. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i Mediabemanning og er nå tilbake som rådgiver i MB Flex som formidler freelanceoppdrag og vikarengasjementer innen reklame-, medie- og kommunikasjonsbransjen.

Vi benytter samtidig muligheten til å takke Marit Kjærstad og Anita Hagen som i sommer gikk videre til nye utfordringer i henholdsvis Solberg & Hansen og JM Norge. De har gjort en veldig god jobb hos oss og er savnet blant kollegene på Jernbanetorget.
Del artikkelen