Universal Music søker markedskoordinator (vikariat - snarlig oppstart!)

Universal Music søker markedskoordinator (vikariat - snarlig oppstart!)
Universal Music søker markedskoordinator (vikariat - snarlig oppstart!)

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.


Til vår markedsavdeling søker vi deg som har erfaring med å booking og publisering på Facebook og Instagram og som er kjent med Business Manager for betalt plassering. Snapchat og Google er også kanaler vi benytter mye i vårt markedsarbeid, og publisering av artikler og innhold på nettsider vil også være naturlig i denne stillingen. Vi publiserer hver uke en rekke store og små kampanjer i digitale kanaler for artister og låter. Det blir din jobb å sørge for at budskapet kommer ut, at vi treffer på budsjett, og at vi lærer og forbedrer oss i disse kanalene. Rapportering i etterkant vil også være naturlig. 

Du har jobbet med annonsering i sosiale medier, fikser systemene og du er flink med tekst og bilder. Det er en stor fordel om du også har erfaring med publiseringssystemer og CRM. Vi vil gi deg den nødvendige opplæringen i våre interne systemer, men at du er teknisk anlagt kommer godt med. 

Som person er du fleksibel, omgjengelig, operativ og effektiv, du er god med tall og glad i detaljer. Du vil jobbe med en gjeng med flinke og engasjerte folk hos Universal Music i Oslo.

Dette er en 50% stilling og i første omgang et tre måneders engasjement. Vi ønsker at det avtales faste tider, hvor du sitter sammen med oss på kontoret. Vi tenker at jobben kanskje kan kombineres med studier, hvis du er student og ønsker erfaring med koordinering, administrasjon og markedsarbeid i en spennende og hektisk bransje. Vi skulle gjerne allerede hatt deg på plass og trenger derfor deg som kan starte snarest!

Interessert? Søk på stillingen via lenken eller ta kontakt med Camilla i MB Flex dersom du har øvrige spørsmål. 
Del artikkelen

Kontaktpersoner