Veien til drømmejobben

victoria 

For Victoria Isabel Skaarer var veien til fast jobb i Norwegian et engasjement i MB Flex

MB Flex leverer vikarer og freelancere inne fagfeltene kommunikasjon, markedsføring og medie- og innholdsproduksjon. Vi er tett knyttet til vårt morselskap Mediabemanning og arbeider både med egne og felles kunder. Til freelancere og kandidater tilbyr vi en tjeneste som gjør det enkelt for freelancere og fagpersoner å finne ledige oppdrag og engasjementer. For bedrifter som trenger kompetanse og kapasitet muliggjør vi fleksibilitet og ny utvikling gjennom et stort nettverk av kandidater og freelancere.


Glad for at jeg tok sjansen

Det var en venn som anbefalte meg å ta kontakt med Mediabemanning. Jeg hadde en veldig oppløftende samtale med en av rådgiverne, noe som førte til at jeg ble kontaktet av MB Flex som lurte på om jeg var interessert i et engasjement i markedsavdelingen i Norwegian. Jeg startet i et vikariat som Marketing Project Manager og nå har jeg fått fast jobb i Norwegian, sier Victoria.

Victoria innrømmer at hun var skeptisk til å gå inn i et engasjement, men så var rollen i Norwegian veldig spennende. 

-Jeg tok sjansen og sa ja til intervju, og hadde samtale med Norwegian og MB Flex. Jeg var på intervju på en onsdag og startet i engasjementet mandagen uken etter, sier hun.   

Har fått fantastiske muligheter

Victoria var først i et vikariat som Marketing Project Manager i Norwegian, hvor hun i samarbeid med markedssjefen i Norge håndterte alt av markedsføring i Norwegian i Norge.

- I tillegg fikk jeg ansvaret for en del nordiske prosjekter på tvers av landene. Jeg har fått veldig spennende arbeidsoppgaver og har ikke angret et sekund på at jeg sa ja til et vikariat, noe som ble fast jobb, sier Victoria.

Hennes oppfordring til andre jobbsøkere er å ta sjansen og takke ja til engasjementer.

-Jeg synes ikke man skal være redd for å søke eller si ja til et engasjement. Jeg har fått fantastiske muligheter. Min oppfordring er å gi bånn gass. Det handler jo også om å gjøre seg litt uerstattelig og vise seg frem, slik at arbeidsgiver kan se hvilken god ressurs du faktisk er, sier hun. 

Vi i Mediabemanning og MB Flex ønsker Victoria lykke til i den nye jobben! 

Del artikkelen

Kontaktpersoner