Wittusen & Jensen søker Salgs- og utviklingssjef

Er du en samlende leder som trigges av ambisjoner om vekst og utvikling? Da er du kanskje den nye salgs- og utviklingssjefen som Kommunikasjon & Design i Wittusen & Jensen ser etter.

Wittusen & Jensen søker Salgs- og utviklingssjef
Wittusen & Jensen søker Salgs- og utviklingssjef
Se nøkkelkompetanse

Wittusen & Jensen er en av Norges ledende leverandører av kommunikasjon og design, inkludert reklameartikler og firmagaver, samt kontor og forbruksvarer, til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. I tillegg til vårt hovedkontor i Oslo er vi representert med salgskontorer over hele landet. Bedriften er sertifisert til NS-EN ISO 9001:2008 og som Miljøfyrtårn. Wittusen & Jensen ble etablert i 1897 og har i dag 150 ansatte og en årlig omsetning på rundt 600 mill. kroner.

Wittusen & Jensen leverer alt bedriftene trenger av markedsføringstjenester og forbruksmateriell.


Wittusen & Jensen er kanskje mest kjent for forbruksvarer til arbeidsplassen. Ikke fullt så mange kjenner til vår kompetanse og styrke innen kommunikasjon og design. For oss handler det om å gjøre mer ut av kundenes kommunikasjon ved å utnytte deres egne kommunikasjonsflater. Vi opplever en økende interesse fra kundene for hele konsepter der design, kommunikasjon, produkter og digitale løsninger er viktige elementer i en totalløsning. 

Vi ser etter en operativ, utadvendt, resultatorientert og samlende salgs- og utviklingssjef for Wittusen & Jensen Kommunikasjon og Design som kan innfri selskapets ambisjon om vekst og utvikling de kommende år. Dine arbeidsoppgaver vil være å:

 • Utarbeide budsjetter, markeds- og salgsplaner mot selskapets målgruppe
 • Være hovedansvarlig for nysalg og salgsutvikling på eksisterende portefølje
 • Delta i det operative salgsarbeidet og kontraktsforhandlinger
 • Følge opp resultater og initiere planer og aktivitet ved resultatavvik
 • Bidra aktivt i selskapets ledergruppe og være en sentral sparringspartner for denne

Hva vi tror om deg:

 • Vi tror du har ledererfaring og at du kan lede og coache salgsteamet vårt på ti medarbeidere.
 • Du har god økonomi- og forretningsforståelse, og vi tror du har hatt en tilsvarende rolle i en tilsvarende bransje og type salgsorganisasjon tidligere.
 • Gjennomføringsevne og handlekraft er også noe som kjennetegner deg.
 • Du skal stimulere til og sørge for høy trivsel og aktivitet blant medarbeiderne i avdelingen, og du skal legge til rette for høy kundetilfredshet​​

Vi ser etter deg som har evne til å skape et prestasjonsmiljø med høy grad av trivsel. Du er god til å prioritere og allokere ressurser, og du har evne og vilje til å sette krav til egen avdeling. Vi mener at du bør være strategisk og analytisk, og du er også ambisiøs med gode salgs- og kommunikasjonsegenskaper. Vi tror det er en fordel at du er en robust person som ikke er redd for å si fra og at du er offensiv og løsningsorientert. Du har utholdenhet og evne til å jobbe langsiktig og du er utadvendt, selgende og kundeorientert. Med det håper vi også at du er omgjengelig og med gode samarbeidsevner.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Markedsførings- og økonomiutdannelse på høyskolenivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Dokumenterte resultater i tidligere stillinger
 • God kjennskap til B2B-markedet og tjenestesalg
 • Evne til å bygge og vedlikeholde gode langsiktige kunderelasjoner
 • Evne til å lede og utvikle en salgsorganisasjon i endring
 • Kjennskap til anbuds- og kontraktarbeid mot både offentlig og privat sektor
 • Må beherske engelsk muntlig og skriftlig

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad via lenker i annonsen som fører deg inn i vårt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Vi behandler søknader forløpende.

Har du spørsmål, så ta kontakt med en av våre rådgivere. ​​

Du kan lese intervju med Hanne Løken Olsen, markedsdirektør i Wittusen & Jensen Kommunikasjon & Design, her.


Del artikkelen

Kontaktpersoner