Xvision søker Prosjektleder med byråerfaring (Engasjement)

Xvision har mye å gjøre - og det er bra!  Nå trenger vi derfor en erfaren og effektiv prosjektleder som kan styre våre prosjekter og sikre at våre digitale leveranser blir levert på tid og budsjett.

 

Se nøkkelkompetanse

Xvision er et digitalt kommunikasjonsbyrå innenfor visuelt design, digital kommunikasjon, historiefortelling og kreativitet ved avansert bruk av teknologi. Vi har gjennom nesten 20 år fokusert på å betjene kunder innenfor olje og gass der vi har utviklet en rekke visuelt og teknisk krevende kommunikasjonsløsninger. Vi vokser raskt og utvikler nå byrået videre inn mot en flere nye kundesegmenter som havbruk, helse, reise og energi.


Som prosjektleder er du også sterkt delaktig i å definere, prise og planlegge prosjektene som våre kunder ønsker å gjennomføre. Vi er totalt 12 kreative personer i selskapet med tung kompetanse innenfor 3D, animasjon, video, visuelle effekter, hjemmesider, VR/AR etc . Din rolle blir å holde i og styre prosjektene – med god kontroll og oversikt. En stødig kontakt for kunder og en god støtte for teamene.

Du har noen års erfaring fra å jobbe som prosjektleder i byrå eller miljøer som jobber med digital kommunikasjon og historiefortelling – gjerne med fokus på visualisering. Du er nysgjerrig og trives med innovasjon og nytenking.

Stillingen er et seks måneders engasjement – men mulighet for fast stilling for rette kandidat! 

Xvision er en del av et større «innovasjonshus» med flere selskaper innenfor bl.a. learning, mobility, social impact, eiendom, energi, kommunikasjon, og media. Vi sitter sammen med profilerte selskaper som Nordic Impact, Katapult Accelerator, Katapult Future Fest, Inviso, vY Communications, Futureon og Skalar. I kjelleren har vi eget mikrobryggeri, mens kantinen finner du på taket.

Synes du dette høres interessant ut, da synes vi du skal melde din interesse snarest - du søker på stillingen via lenken på denne siden. Søknadsfrist er 21. oktober. Det er ønskelig med snarlig oppstart.

Har du øvrige spørsmål, ta kontakt med Ole eller Camilla i MB Flex, som bistår Xvision med å få på plass den nye prosjektleder'n.

Del artikkelen

Kontaktpersoner